Dodaj do ulubionych

bagażnik corsa C

IP: *.olsztyn.mm.pl 23.03.07, 19:40
Czy jest możliwość przewozu 3-rowerów na bagażniku dachowym ? Jaki polecicie i
za ile ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Maciek1956 Re: bagażnik corsa C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 10:13
      Bagażniki do tego auta od ok 140/150 zł, krajowe, bardzo mocne.
      3 rowery--spokojnie, bez problemu.
      • Gość: amator Re: bagażnik corsa C IP: *.olsztyn.mm.pl 24.03.07, 13:05
        Możesz polecić coś konkretnie - markę i typ, a nawet sklep. Chodzi mi o bagażnik
        na corsę C (5 drzwi)oraz 3 uchwyty na rowery. Nie chodzi mi o himalaje cenowe i
        "prestiż" (bo trudno o taki jeżdżąc corsą) tylko o rozsądek i bezpieczeństwo.
        Dobrze by było żeby bagażnik tudzież uchwyty miałyby zamek. Pozdrawiam z Olsztyna/
        • Gość: Maciek195 Re: bagażnik corsa C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.07, 13:28

Olsztyn , Pstrowskiego 12
          Telefon: (089) 535 33 03
          To jest jedyny sklep w Olstynie jaki znam, powinni mieć bardzo dobry wybór.
          Bagaznik, o którym wspominałem to wyrób polskiej firmy Amos, prosty, mocny,
          zdecydowanie lepszy od porównywalnej cenowo Fapy, ale nie ma opcji zamek.
          Z zamkiem albo Fapa, albo Thule--to powinno byc w/w sklepie. Do każdego uchwytu
          rowerowego można dokupić gałki z kluczem zamykające rower.
          • Gość: amator Re: bagażnik corsa C IP: *.olsztyn.mm.pl 24.03.07, 14:49
            Bardzo, bardzo dzięki.
            • Gość: amator Re: bagażnik corsa C IP: *.olsztyn.mm.pl 28.03.07, 19:47
              A ten bedzie pasował ?

moto.allegro.pl/item179130904_bagaznik_thule_1050_opel_astra_corsa_kadett.html
              • Gość: Maciek195 Re: bagażnik corsa C IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 20:35
                Nie będzie. Ten bagażnik jest tylko do wcześniejszego modelu Corsy i Astry.
                Szerokość fabrycznego miejsca i gługość belki jest niewłaściwa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka