Gość: xyz IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.04, 22:37 Potrzebuję pomocy w popełnieniu samobójstwa. Jak zdobyć skuteczny środek (truciznę) albo broń palną, który nie pozostawi ryzyka? Bardzo proszę, nie udzielajcie mi porad psychologicznych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urtic Re: samobójstwo 12.01.04, 22:48 Gość portalu: xyz napisał(a): > Potrzebuję pomocy w popełnieniu samobójstwa. Jak zdobyć skuteczny środek > (truciznę) albo broń palną, który nie pozostawi ryzyka? > Bardzo proszę, nie udzielajcie mi porad psychologicznych. Czys ty rozum postradal?, czy aby nie masz czego innego do roboty????????? Puknij sie w leb, ale palcem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muggi Re: samobójstwo IP: *.flatrate.dk 12.01.04, 23:20 Rozbierz sie i pilnuj ubrania...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedronka Re: samobójstwo IP: *.dami.pl / 82.139.15.* 13.01.04, 00:41 Eee ,to już pisaleś bracie ,powielasz się . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: samobójstwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.04, 10:02 Very fucking helpful you are! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dona Re: samobójstwo IP: *.netp0wer.net 13.01.04, 10:19 xyz!!! dlaczego sobie tak brzydko żartujesz?Los może Cię pokarać,uważaj! Pozdrawiam :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: samobójstwo IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.04, 20:33 Nie żartuję, poszukuję praktycznej porady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: samobójstwo Eutanazja IP: *.dip.t-dialin.net 13.01.04, 16:55 Witam Jestem za eutanazja na zyczenie ale puki tego nie ma trzeba sobie samemu radzic gorzej maja ci ktorzy sami nie potrafia ze wzgledu na ograniczenia fizyczne swego ciala np.starosc albo kalectwo. Najlepszym sposobem na smierc i zarazem najtanszym jest skok z wysokosci np.10 pietrowego bloku i to najlepiej na glowe dla pewnosci bo skok na nogi moze przy odrobinie pecha skonczyc sie kalectwem. Nie ma sensu jesli mysli sie o swojej smierci wykozystywac broni jesli jej sie nie posiada.Jesli juz cos takiego bym mial to wlozyl bym w usta z lufa skierowana do gory w strone mózgu i nacisnol bym spust. Sposobow jest duzo nie ma sensu pisac pierwszy najlepszy. Pozdrawiam i zycze szczescia Odpowiedz Link Zgłoś
uve Re: samobójstwo Eutanazja 14.01.04, 07:36 Gość portalu: Robert napisał(a): > > Witam > > Jestem za eutanazja na zyczenie ale puki tego nie ma trzeba sobie samemu radzic > > gorzej maja ci ktorzy sami nie potrafia ze wzgledu na ograniczenia fizyczne > swego ciala np.starosc albo kalectwo. > > Najlepszym sposobem na smierc i zarazem najtanszym jest skok z wysokosci np.10 > pietrowego bloku i to najlepiej na glowe dla pewnosci bo skok na nogi moze przy > > odrobinie pecha skonczyc sie kalectwem. > > Nie ma sensu jesli mysli sie o swojej smierci wykozystywac broni jesli jej sie > nie posiada.Jesli juz cos takiego bym mial to wlozyl bym w usta z lufa > skierowana do gory w strone mózgu i nacisnol bym spust. > > Sposobow jest duzo nie ma sensu pisac pierwszy najlepszy. > > Pozdrawiam i zycze szczescia A CZEGO TY DURNIU SOBIE NIE WLOZYSZ LUFY TYLKO INNYM RADZISZ?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: samobójstwo Eutanazja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 12:50 Bo ja o tą poradę prosiłem. Tak naprawdę mało kto potraktował tą prośbę oważnie. A ona jest całkiem poważna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Też Re: samobójstwo IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 13.01.04, 22:32 Powiem Ci że też kiedyś o tym myślałem. jednak kiedy patrze na to wiem że dobrze że tego nie zrobiłem bo teraz jest dobrze wręcz b. dobrze. I wierz mi z każdego problemu jest wyjście-tyko trzeba chcieć z tego wyjść- postaraj się a zobaczysz że będziesz szcześliwy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynio Re: samobójstwo IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 14.01.04, 12:44 najlebszym sposobem jest samobójstwo ze starości jest bardzo skomplikowane ale zawsze skuteczne pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: samobójstwo IP: *.dip.t-dialin.net 14.01.04, 18:01 Witam Ja nikomu nie radze. Nie pisalem zrob tak i tak. Sa ksiazki na ten temat w jezyku angielskim i jest tam setki sposobow na samobojstwo. Dlaczego mialbym to zrobic jesli jestem szczesliwy i dobrze mi sie powodzi.Zdrowie dopisuje,pamiec tez nie jestem kaleka......wiesz jak na razie mi to nie potrzebne ale tak jak juz wspomnialem jestem za eutanazja i gdybym byl chory i cierpial z bólu albo ciezko okaleczony,niepelnosprawny to bylbym zadowolony gdybym mogl z tego skorzystac. Pozdrawiam Popaczcie bardziej pozytywnie na swiat na to co was otacza nie tylko to co dobre ale i to co zle a moze i w tym czyms zlym dostrzezecie cos dobrego pozytywnego . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: samobójstwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 17:55 Skoro trudno udzielać PRAKTYCZNYCH porad na forum, proszę o kontakt e-mail: lagonda@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś