Dodaj do ulubionych

Plemnik na zdrowie?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.04, 17:29
Czy ja moge sobie zamówić jakis fajny plemniczek? Wskazane zeby był ruchliwy.
Więcej wymagań nie mam w chwili obecnej. Jesli przyjdzie mi coś ciekawego do
głowy załącze do umowy aneks. Pozdrawiam wszystkie wijace sie istoty.
Obserwuj wątek
    • Gość: JojneNiedopesz Re: Plemnik na zdrowie? IP: *.dip.t-dialin.net 28.01.04, 23:40
      Na klamce zostawiłem ci pełny kondon.
      Ale musisz się pośpieszyć puki ciepły.
      • uve Re: Plemnik na zdrowie? 29.01.04, 03:28
        Durnie wymyslaja rozne glupoty. Pewnie dlatego Bush szuka innej planety aby tam
        zamieszkac, a nas tu wszystkich wytruc.
        Nie raz sie mysli, gdzie ci ludzie byli jak Pan Bog rozumy rozdawal?
      • Gość: jadowita Re: Plemnik na zdrowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 10:47
        Dzięki za szczere chęci, ale Twoja prezerwatywa była talkowana. Talk osłabił
        ruchy Twoich plemników. Niestety są juz do niczego.
        • Gość: Dawca Re: Plemniki dla jadowitej IP: 194.76.49.* 29.01.04, 14:04
          A co powiesz na serwis bezposredni,
          plemniki beda swieze i zwawe ...
          • Gość: jadowita Re: Plemniki dla jadowitej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.04, 14:54
            Dawca, dzięki! Nie wiem tylko czy mojemu jajeczku spodoba sie któryś z Twoich
            plemników. Chyba jednak ma wymagania co do potencjalnego kandydata. No sam
            widzisz, tak to chca a jak przyjdzie co do czego to stawiaja wymagania. Trudno
            za kobietami nadążyć!
            • Gość: Artur Re: Plemniki dla jadowitej IP: *.sasknet.sk.ca 29.01.04, 17:50
              Moze bym i z toba troche pogadal ale tak sie nazwalas, ze sie przestraszylem.
              • Gość: Artur Re: Plemniki dla jadowitej IP: *.sasknet.sk.ca 30.01.04, 04:25
                Wielu tu kolegow jest bardzo hojnych jezeli idzie o plemniki a prawda jest
                taka, ze w moim przypadku jadowitej kobiecie plemnika bym nie dal.
    • Gość: paroov Re: Plemnik na zdrowie? IP: 62.244.138.* 30.01.04, 00:25
      bez problemu. wystarczy, że pójdziesz na imprezkę - na pewno znajdzie się kilku
      producentów plemników chętnych do ich przekazania;)
      • Gość: jadowita Re: Plemnik na zdrowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 09:50
        Jestem jadowita i jadem swoim zabijam...może dlatego wciaż szukam dawcy. Faceci
        się starają, ale jak widac bezskutecznie. Każdy kontakt ze mną kończy sie
        śmiercią. Ale cóż, czekam na odwaznych..........
        • Gość: Artur Re: Plemnik na zdrowie? IP: *.sdh.sk.ca 30.01.04, 15:31
          Mojej selekcji bys definitywnie nie przeszla. Ale jak kto napalony to
          rzeczywiscie najlepiej zostawic na klamce i zwiewac.
          • Gość: jadowita Re: Plemnik na zdrowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.04, 15:30
            Tak własciwie to po co te plemniki? Przeciez kobiety są już samowystarczalne.
            Kijanki do stawu!!!!!!!!!!
            • Gość: JojneNiedopesz Re: Plemnik na zdrowie? IP: *.dip.t-dialin.net 01.02.04, 20:51
              A toś ty taka?
              A ja w dobrej wierze istotkę bezbronną chciałem w twoje ręce złożyć.
              Niedoczekanie - wolę na kafelki pod prysznicem chlasnąć.
              Zatęsknisz ty jeszcze do tego miodu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka