ikomo 17.04.06, 11:49 nigdzie nie mogę kupic książki W. Zylbertala.Czy ktoś może mi pomóc? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: mam problem 17.04.06, 11:58 witaj wygląda na to że nakład książki "liczby losu, liczby człowieka" jest wyczerpany.. Ale widziałem że jest oferowana na Allegro.. POzdrawiam Odpowiedz Link
ikomo Re: mam problem 17.04.06, 16:27 janus50 napisał: > witaj > wygląda na to że nakład książki "liczby losu, liczby człowieka" jest > wyczerpany.. > Ale widziałem że jest oferowana na Allegro.. > POzdrawiam Dzięki Janusz za podpowiedź,skorzystałam z niej i juz zakupiłam,czekam na przesyłkę.Pozdrawiam Irena. Odpowiedz Link
lzygan Re: mam problem 17.04.06, 14:17 nie wiem, może już masz ten programik, ale jest do ściągnięcia z netu jego numerologiczny program, jest tam skrótowa interpretacja i inne techniki, zrobiony jest dokładnie pod tą książkę Odpowiedz Link
ikomo Re: mam problem 17.04.06, 16:25 lzygan napisał: > nie wiem, może już masz ten programik, ale jest do ściągnięcia z netu jego > numerologiczny program, jest tam skrótowa interpretacja i inne techniki, > zrobiony jest dokładnie pod tą książkę możesz dać namiar na ten program? dzieki i pozdrawiam. Odpowiedz Link