Gość: makar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 12:23 Moja żona ma od pewnego czsu czerwony nos. Dlaczego? Czy to jakaś skórna dolegliwość ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mario Re: Czerwony nos. IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 06.02.04, 13:11 A przypomnij sobie czy może ma zwykły katar i często urzywała chusteczki? Może byliście w górach i odmroziła nos? Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajdda Re: Czerwony nos. IP: *.dip.t-dialin.net 06.02.04, 13:38 To spewnoscia poczatek jakiejs infekcji skornej na to mam rade. Biolampa-Biostimul zalecana jest do stosowania przede wszystkim przy: - leczeniu chorób skórnych - problemach przy poruszaniu się - schorzeniach ginekologicznych - problemach stomatologicznych - całej gamie chorób cywilizacyjnych Spolaryzowane światło biolamp leczniczych znalazło zastosowanie i jest wykorzystywane w różnych gabinetach, szpitalach w rehabilitacji, w salonach kosmetycznych, a w ostatnich czasach także często w domu. Zaleta tej lampy jest zdolność leczenia ludzkiego organizmu w warunkach domowych. www.akuna.org/biotheraphy.html Odpowiedz Link Zgłoś
pragmatyczna_wala Re: Czerwony nos. 06.02.04, 15:07 A popija może? Ankohol znaczy sie bo ja to i owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: Czerwony nos. IP: *.crowley.pl 06.02.04, 15:49 A może twoja żona startuje na bałwana roku? Odpowiedz Link Zgłoś