magda-2010 07.02.10, 22:20 Ktoś zna tą klinikię? Miał tam operację? Jakieś komentarze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nunia01 Re: Magodent - Warszawa 09.02.10, 11:51 Znam klinikę od początku roku. Miałam tam zabieg w systemie jednodniowym i dużą operację z tygodniowym pobytem w szpitalu. Leżałam na oddziale ginekologicznym. Oddziały szpitalne są cały czas reorganizowane i remontowane, ale na mój pobyt nie miało to wpływu: przeniesiono chemioterapię w inne miejsce itp. Oczywiście można się czepiać, np. że przy zabiegu jednodniowym dłużej czekałam na zabieg niż byłam monitorowana po zabiegu. Ale dla mnie nie miało to większego znaczenia - zdążyłam oswoić się z salą pooperacyjną i blokiem operacyjnym i dzięki temu za drugim razem lepiej się tam czułam. Z opieki generalnie jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
olka534 Re: Magodent - Warszawa 25.03.15, 10:39 Ta Przychodnia to pomylka mąż jest pacjentem ich dostał wysokiej gorączki nie mial siły wstac. Chcialam zamówić wizytę domowa a Pani doktor powiedziala mi ze ,ze max ma wziac paracetamol i nurofen i jech ac do przychodni . Doktor nie przyjedzie. Chore . Apeluje nie bądźcie ich pacjentami Odpowiedz Link Zgłoś