Gość: k37 IP: *.icpnet.pl 13.08.03, 08:00 Mam to paskuctwo,czy ktos moze powiedziec ,jak tego sie pozbyc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ryszard Re: Komputerowy wirus szaleje w sieci IP: 62.58.192.* 13.08.03, 08:13 musisz windows update downloaden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thorsten Re: Komputerowy wirus szaleje w sieci IP: *.dip.t-dialin.net 13.08.03, 08:22 Gość portalu: k37 napisał(a): > Mam to paskuctwo,czy ktos moze powiedziec ,jak tego > sie pozbyc? musisz sciagnac W32.Blaster.Worm Removal Tool 1.0.0 i Windows XP Security Patch,......, i juz po klopocie /na razie?!!!!!!/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JP Re: Komputerowy wirus szaleje w sieci IP: *.cuhawaii.net 13.08.03, 08:53 Gość portalu: thorsten napisał(a): > Gość portalu: k37 napisał(a): > > > Mam to paskuctwo,czy ktos moze powiedziec ,jak tego > > sie pozbyc? > musisz sciagnac W32.Blaster.Worm Removal Tool 1.0.0 i Windows XP Security > Patch,......, i juz po klopocie /na razie?!!!!!!/ Patch jaki daje Microsoft zabezpiecza na przyszlosc. Nie usuwa wirusa. Wiem ze jest trudno znalezc darmowy program do usuniecia jego. Sprobuj ten free scaner www.stop-sign.com/?n=google_cure5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glaza Re: Komputerowy wirus szaleje w sieci IP: proxy / localhost 13.08.03, 09:34 mozesz sprobowac tez usunac go - tu jest przepis archives.neohapsis.com/archives/bugtraq/2003-08/0124.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Komputerowy wirus szaleje w sieci IP: *.dyn.optonline.net 15.08.03, 19:56 Gość portalu: JP napisał(a): > Gość portalu: thorsten napisał(a): > > > Gość portalu: k37 napisał(a): > > > > > Mam to paskuctwo,czy ktos moze powiedziec ,jak > tego > > > sie pozbyc? > > musisz sciagnac W32.Blaster.Worm Removal Tool 1.0.0 i Windows > XP Security > > Patch,......, i juz po klopocie /na razie?!!!!!!/ > > Patch jaki daje Microsoft zabezpiecza na przyszlosc. Nie usuwa > wirusa. Wiem ze jest trudno znalezc darmowy program do > usuniecia jego. Sprobuj ten free scaner > www.stop-sign.com/?n=google_cure5 wejdz na www.sarc.com i kliknij na Blastera. Tam jest miedzy innymi link do malego programiku (ok. 1 MB) jaki Symantec przygotowal do usuwania tej zarazy ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiet Re: Komputerowy wirus szaleje w sieci IP: *.in-addr.btopenworld.com 13.08.03, 10:47 Przestac myslec nie mogem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gberas Re: Komputerowy wirus szaleje w sieci IP: *.gorzow.mm.pl 13.08.03, 15:16 stronka www.winxp.com.pl sa tam dostepne pliki pomagajace w usunieciu "intruza"...mozna poszukac tez na www.symantec.com...poza tym trzeba late z www.microsoft.com sciagnac...no ale te sa tez dostepne na www.winxp.com.pl...powodzenia...mi sie wczoraj udalo... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puchatek Re: Komputerowy wirus szaleje w sieci IP: 63.82.101.* 13.08.03, 19:02 Gość portalu: k37 napisał(a): > Mam to paskuctwo,czy ktos moze powiedziec ,jak tego > sie pozbyc? Butem go pan potraktuj, butem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jinas Re: Komputerowy wirus szaleje w sieci IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.03, 10:09 Próbowałem wszystkich wymienionych opisów. Mam tego wirusa ale on nie daje się wykryć i usunac. Pomocy!!! Piszcie na jinas@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: Komputerowy wirus szaleje w sieci IP: *.chello.pl 15.08.03, 19:30 wiem jak sie tego pozbyc mnie sie udalo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Jak usunac Blaster Worm z kompa IP: *.mco.bellsouth.net 15.08.03, 19:59 Gość portalu: k37 napisał(a): > Mam to paskuctwo,czy ktos moze powiedziec ,jak tego > sie pozbyc? >> Jezeli sie komputer wylacza co chwile, to wejdz na Start, x Run i wpisz: shutdown -a Dokladnie! W momencie kiedy sie pojawia okienko z ostrzezeniem ze w ciagu minuty sie komp wylaczy, x na Run z tym haslem. Miej to stale gotowe, bo za kilkanacie minut znowuz 'worm' bedzie chcialo zamknac Tobie kompa. Nastepnie zaladuj sobie na dyskietke: Symantec W32.Blater.Worm Fix Tool 1.0.0 i soprobuj usunac tym 'worm'. Uwazaj caly czas aby sie komp Tobie nie wylaczyl i okazyjnie x Run z 'shutdown -a'. Zaladuj sobie update z Microsoft.com i ponownie usun worm uzywajac dyskietke Semantec... >> Dla mnie ten sposob byl skuteczny. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś