Gość: AO IP: *.acn.waw.pl 29.02.04, 10:13 po jakim czasie po artroskopii wróciliście do pełnej sprawności? pozdrowienia dla wszystkich którzy mają przygody ze stawami kolanowymi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miracle22 Re: artroskopia 29.02.04, 11:22 tak naprawdę po jakim czasie wrócisz do pełnej sprawności okaże się podczas artroskopii. wtedy dzięki kamerze lekarz zobaczy w jakim stanie jest Twoje kolano i bedzie mógł przewidzieć dalsze leczenie. ja idąc na artroskopie liczyłam, że tylko sprawdzi jak sie ma moje kolano, ewentualnie szybko podczas artroskopii naprawi uszkodzenie, a ja wrócę szybko do sprawności. niestety- czeka mnie kolejna operacja. teraz jestem w dobrej formie, zginam całkowicie nogę. musisz byc cirepliwa(y) po zabiegu. troche to trwa. pozdraiwam i życze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AO Re: artroskopia IP: *.acn.waw.pl 02.03.04, 09:38 no cóż..nie bardzo mi pomogłaś bo "teraz" to pojęcie wqzględne-nie wiem po jakim czasie w pełni zginasz, ale dzięki. Czekam na kolejne opinie.. Odpowiedz Link Zgłoś