maniak20022 13.07.02, 13:03 Jaka pozycja jest najlepsza do pierwszego razu, mam na myśli przerwanie błony? Jak zmniejszyć ból podczas defloracji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eva07 Re: defloracja 14.07.02, 00:52 Podobno najlepiej, gdy kobieta lezy z szeroko rozłozonymi i ugiętymi kolanami i może mieć coś podłozone pod pupę żeby wyżej podnieść krzyż, a facet klęczy pomiędzy jej udami.Chodzi o rozciagnięcie błony dziewiczej,żeby ją łatwiej było przerwać.Acha, i nie zastanawiaj się czy twoja dziweczyna byla czy nie była dziwica jesli na przykład nie krwawi i wlaściwie nic nie widać po "pierwszym razie" - zdarza się i to nie rzadko. Odpowiedz Link Zgłoś
bajerful Re: defloracja 15.07.02, 09:19 eva07 napisała: > Acha, i nie zastanawiaj się czy twoja dziweczyna byla czy nie była > dziwica jesli na przykład nie krwawi i wlaściwie nic nie widać po "pierwszym > razie" - zdarza się i to nie rzadko. hehehehe....bo też i prawdziwych dziewic coraz mniej. A tych udających jest coraz więcej. Czyli twoja rada evo jest ok. Nie zastanawiaj się czy była dziewicą czy nie.....hehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
carol7 Re: defloracja 15.07.02, 14:14 Czy Ci sie to podoba, czy nie, Eva ma racje - ok. połowa kobiet nie krwawi podczas pierwszego stosunku, i jest to dla nich wiekszy stres niz dla partnera. (No, bo wiesz, ze przeciez nigdy, że pierwszy raz, nawet Cie boli, a tu nic choć powinno... a on Ci na to, ze kłamiesz!) Trzeba to przyjąć, bo zbyt wiele dobrze zapowiadających sie związków rozpadło sie z powodu takiego podejścia do tematu jak Twoje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_ry Re: defloracja 23.07.02, 12:45 carol7 napisała: > Czy Ci sie to podoba, czy nie, Eva ma racje - ok. połowa kobiet nie krwawi > podczas pierwszego stosunku, i jest to dla nich wiekszy stres niz dla partnera. > (No, bo wiesz, ze przeciez nigdy, że pierwszy raz, nawet Cie boli, a tu nic > choć powinno... a on Ci na to, ze kłamiesz!) Trzeba to przyjąć, bo zbyt wiele > dobrze zapowiadających sie związków rozpadło sie z powodu takiego podejścia do > tematu jak Twoje. > Pozdrawiam Ja również popieram Evę, bo sama nie krwawiłam a ponieważ kocham sex to mój facet podczas pierwszego razu był w szoku i mi nie chciał uwiezyć że wcześniej tego nie robiłam Odpowiedz Link Zgłoś
carol7 Re: defloracja 15.07.02, 14:22 Pozycja, jak opisała to Eva - ona na plecach z czyms pod krzyżami, ty między jej nogami. Co do bólu - jesli ona będzie mocno podniecona, to powinno bolec mniej. Trzeba to zrobić szybko i stanowczo (byle nie brutalnie!). Pozdrawiam i życze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kkicia Re: defloracja 21.07.02, 22:30 carol7 napisała: > Pozycja, jak opisała to Eva - ona na plecach z czyms pod krzyżami, ty między > jej nogami. Co do bólu - jesli ona będzie mocno podniecona, to powinno bolec > mniej. Trzeba to zrobić szybko i stanowczo (byle nie brutalnie!). No tak, jak zrobisz brutalnie to bedzie ja 2x bolalo. Odpowiedz Link Zgłoś