Dodaj do ulubionych

defloracja

13.07.02, 13:03
Jaka pozycja jest najlepsza do pierwszego razu, mam na myśli przerwanie błony?
Jak zmniejszyć ból podczas defloracji?
Obserwuj wątek
    • eva07 Re: defloracja 14.07.02, 00:52
      Podobno najlepiej, gdy kobieta lezy z szeroko rozłozonymi i ugiętymi kolanami i
      może mieć coś podłozone pod pupę żeby wyżej podnieść krzyż, a facet klęczy
      pomiędzy jej udami.Chodzi o rozciagnięcie błony dziewiczej,żeby ją łatwiej było
      przerwać.Acha, i nie zastanawiaj się czy twoja dziweczyna byla czy nie była
      dziwica jesli na przykład nie krwawi i wlaściwie nic nie widać po "pierwszym
      razie" - zdarza się i to nie rzadko.
      • bajerful Re: defloracja 15.07.02, 09:19
        eva07 napisała:

> Acha, i nie zastanawiaj się czy twoja dziweczyna byla czy nie była
        > dziwica jesli na przykład nie krwawi i wlaściwie nic nie widać po "pierwszym
        > razie" - zdarza się i to nie rzadko.

hehehehe....bo też i prawdziwych dziewic coraz mniej. A tych udających jest
        coraz więcej. Czyli twoja rada evo jest ok. Nie zastanawiaj się czy była
        dziewicą czy nie.....hehehehehehe
        • carol7 Re: defloracja 15.07.02, 14:14
          Czy Ci sie to podoba, czy nie, Eva ma racje - ok. połowa kobiet nie krwawi
          podczas pierwszego stosunku, i jest to dla nich wiekszy stres niz dla partnera.
          (No, bo wiesz, ze przeciez nigdy, że pierwszy raz, nawet Cie boli, a tu nic
          choć powinno... a on Ci na to, ze kłamiesz!) Trzeba to przyjąć, bo zbyt wiele
          dobrze zapowiadających sie związków rozpadło sie z powodu takiego podejścia do
          tematu jak Twoje.
          Pozdrawiam
          • kasia_ry Re: defloracja 23.07.02, 12:45
            carol7 napisała:

> Czy Ci sie to podoba, czy nie, Eva ma racje - ok. połowa kobiet nie krwawi
            > podczas pierwszego stosunku, i jest to dla nich wiekszy stres niz dla
            partnera.
            > (No, bo wiesz, ze przeciez nigdy, że pierwszy raz, nawet Cie boli, a tu nic
            > choć powinno... a on Ci na to, ze kłamiesz!) Trzeba to przyjąć, bo zbyt wiele
            > dobrze zapowiadających sie związków rozpadło sie z powodu takiego podejścia
            do
            > tematu jak Twoje.
            > Pozdrawiam
            Ja również popieram Evę, bo sama nie krwawiłam a ponieważ kocham sex to mój
            facet podczas pierwszego razu był w szoku i mi nie chciał uwiezyć że wcześniej
            tego nie robiłam
    • carol7 Re: defloracja 15.07.02, 14:22
      Pozycja, jak opisała to Eva - ona na plecach z czyms pod krzyżami, ty między
      jej nogami. Co do bólu - jesli ona będzie mocno podniecona, to powinno bolec
      mniej. Trzeba to zrobić szybko i stanowczo (byle nie brutalnie!). Pozdrawiam i
      życze powodzenia.
      • kkicia Re: defloracja 21.07.02, 22:30
        carol7 napisała:

> Pozycja, jak opisała to Eva - ona na plecach z czyms pod krzyżami, ty między
        > jej nogami. Co do bólu - jesli ona będzie mocno podniecona, to powinno bolec
        > mniej. Trzeba to zrobić szybko i stanowczo (byle nie brutalnie!).

No tak, jak zrobisz brutalnie to bedzie ja 2x bolalo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka