Gość: zofia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.04, 10:04 prosze o opinie, jak stosujecie ta diete czy sa efekty iotd prosze o wszystkie informacje, czy jest skuteczna, a moze inna proponujecie??? Z GÓRY DZIEKI ZA POMOC Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iga Re: dieta- zupa prezydencka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.04, 07:29 a moze byc zupa Hortex z mrozonek??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmmmm Re: dieta- zupa prezydencka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.04, 10:33 hmmmm, prezydent kidys schudł, lecz teraz znow przybrał na wadze, co widac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: dieta- zupa prezydencka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.04, 12:40 ja stosuje ja trzeci dzien trwa 7 dni wiec powiem o etejtach za tydzien, ale polecam nie czuje głodu ;-) lecz lekkosc i to wazne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: dieta- zupa prezydencka IP: *.sdh.sk.ca 22.03.04, 16:37 Nie slyszalem by ktokolwiek schudl trwale na zupie kapuscianej. Wiekszosci ludziom zupa po jakims czasie wychodzi nosem i nie tylko odzyskuja utracone wczesniej kilogramy ale jeszcze zwykle cos ponadto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolezanka Re: dieta- zupa prezydencka IP: *.ip-pluggen.com 22.03.04, 17:12 Moja kolezanka schudla 15 kg na tej zupie. Mnie ona szalenie smakowala, ale wytrzymalam tylko 3 tygodnie, bo NIE CHCIALO MI SIE GOTOWAC! Podobno zupa kapusciana jest dobrym wstepem do ROZSADNEGO ODCHUDZANIA, tzn nie diety, tylko zmienienia sposobu zywienia na mniej kaloryczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: dieta- zupa prezydencka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.04, 13:11 informuje wszystkich , sledzacych ten watek, ze jest dzis 6 dzien diety, czuje sie ok, rano waga wskazywała o 4,2kg mniej. Nie czuje głodu, zupe robie na rózne sposoby - ułatwiła mi to ( GAZETA DIETY wydanie marzec 2004r) staram sie cwiczyc i duzo pic wody mineralnej i przestrzegac scisle diety. zalecam wszyskim grubasom,- to ostatni dzwonek przed Swietami zrzucic kilka KG, Ja bede na tej diecie do niedzieli , w poniedz powiem WAM ile kg mam mniej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmmmm do marii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.04, 13:52 jak robilas zue na rozne sposoby?? czy jakies specjalne przeyprawy?? napisz prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARIA Re: do marii IP: *.com.pl / 62.233.187.* 27.03.04, 15:23 JA PRZYPRAWIAM DO SAMKU PRZYPRAWĄ DO ZUP Delikat, Mi osobiscie to wstarczy warzywa po ugotowaniu sa miekkie i smaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wika Re: dieta- zupa prezydencka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.04, 07:29 www.nadzieja.pl/lekarz/nowe/dieta_odchudzajaca.html - przepis dokładny na diete - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: dieta- zupa prezydencka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.04, 08:22 jestem na diecie 3 dzien . schudłam 2 kg, ( duzo gazów puszczam- to jest minus) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruba Re: kapusniak- jaka kapusta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.04, 08:24 ja jem kapusniak zrobiony z zielonej kapusty a czy ze powinna byc biała, czy to duzy błąd????? ale WAGA SPADA WIEC CHYBA JEST ok?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: kapusniak- jaka kapusta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.04, 13:03 nie wiem ale jak dla mnie to bez róznicy jaka kapusta, moze byc biała lub zielona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blodymarry Re: kapusniak- jaka kapusta? IP: *.rafineria-trzebinia.pl 25.03.04, 13:32 Stosowałam tą dietę nie raz po różnych obżarstwa;), średnio chudłam 5 kg na ptydzień, średnio też po 4 dniach patrzeć na nią nie mogłam... jednak zawsze ponad połowa utraconej wagi wracała (to chyba nieuniknione), ale zawsze bilans był na moją korzyść ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: dieta- zupa prezydencka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.03.04, 14:15 a ja powiem jedno - zupa jest obrzydliwa!!! nie mogłam wytrzymać dłużej niż pare dni a i tak jadłam tylko to co było zalecone, oprócz tej paskudnej zupy! jest bleee. i wcale nie schudłam dużo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waza Re: dieta- zupa prezydencka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.04, 07:28 hmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: dieta- zupa prezydencka IP: *.com.pl / 62.233.187.* 26.03.04, 18:42 ja tez polecam goraco ta skuteczna diete, łatwo mozna wtrwac 7 dni, GWARANCJA UBYTEK NA WADZE 4kg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: dieta- zupa prezydencka IP: *.com.pl / 62.233.187.* 26.03.04, 18:40 ja rowniez polecam ta diete :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: dieta- zupa prezydencka IP: *.com.pl / 62.233.187.* 28.03.04, 17:20 DZIS 9 dzien diety rano waga wskazywała 6,5 kg mnie , SUPER JEST TA DIETA!! czy ktos jeszcze ja stosuje lub stosował, teraz trzeba tylko pilnowac sie aby nie dojadac i pilnowac sie nadal :-)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slawekopty Re: dieta- zupa prezydencka 28.03.04, 17:31 Gość portalu: maria napisał(a): > DZIS 9 dzien diety rano waga wskazywała 6,5 kg mnie , SUPER JEST TA DIETA!! czy > > ktos jeszcze ja stosuje lub stosował, teraz trzeba tylko pilnowac sie aby nie > dojadac i pilnowac sie nadal :-)))))))))))))))))) a po kilku miesiącach (zakładając ze wytrwasz ) organizm sie przyzwyczai i nie będziesz już chudła :( , ba mozesz zacząć tyć , jak niektórzy mówią nawet od patrzenia na jedzenie , w efekcie po roku lub przy odrobinie szczęścia kilku latach będziesz miała dwa razy więcej do tracenia niz teraz straciłaś , znany efekt jojo , jesli raz zdecydowałaś się na diety niskokaloryczne to zeby utrzymać wage musisz katowac się do końca życia i to bez pewności że się uda , a ryzykując zdrowiem :( Slawek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: druga maria Re: dieta- zupa prezydencka IP: 213.199.253.* 28.03.04, 18:39 Zupa jest naprawdę bardzo smaczna. Przepis na tę zupę jest dawany ludziom z problemami kardiologicznymi i z nadwagą w Instytycie Zywienia. Wszystko zależy od składników i dodatków smakowych w postaci różnych ziół. Sama ją stosuję jak mi waga trochę skoczy do góry. Maria Odpowiedz Link Zgłoś