24.09.10, 14:50
liczy sie?palicie?
nie pale papierosow od miesiaca....w weekend zapalilam szisze....kac niesamowity nastepnego dnia....tego juz tez do ust nie wezme....oczywiscie ksiazke przeczytalam i nie zaliczam tej sziszy do wpadki,bo papierosa do ust nie wzielam;)....
Obserwuj wątek
    • vanilia_cz Re: szisza 25.09.10, 18:31
      hmmm.. zapaliłas szisze, ok, ale nie sprecyzowałas co w tej sziszy paliłas? w domku mam ale nie uzywałam jej do zadnego rodzaju "ziół" ;) nawet kilka miesiecy temu mielismy włamanie do domu i bongo stało na komodzie w przedpokoju. przyjechali policjanci i jeden z nich pyta "i jak? dobrze sie z tego pali?" :D
    • elfkabezhaltera potęga nałogu 04.10.10, 21:46
      zanaa napisała:

> liczy sie?palicie?
      Liczy się, nie palę.

> nie pale papierosow od miesiaca....w weekend zapalilam szisze....kac niesamowit
      > y nastepnego dnia....tego juz tez do ust nie wezme....oczywiscie ksiazke przecz
      > ytalam i nie zaliczam tej sziszy do wpadki,bo papierosa do ust nie wzielam;)...
      Żałosne, ale jakże dla uzależnionych typowe ...

Jak piłem wódkę, a teraz wino, to się nie liczy.
      Jak dawałem w kanał, a teraz wciągam krechę, to się nie liczy.
      I tak dalej ...

• bambboo Re: szisza 30.11.12, 16:12
      Czas raz na zawsze pozbyć się nałogu. Ja nie palę już od trzech dni. Znalazłem znakomitą stronkę z programem jak skutecznie rzucić palenie i po przeczytaniu wiem ze już nigdy w życiu nie zapalę. Link poniżej. Polecam :)

cotyrobisz.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka