Dodaj do ulubionych

przykleiłam plaster i nie pale

29.09.10, 13:06
wczoraj powiedziałam sobie DOŚĆ!!!!! nosz jasna cholera ile można pale 18lat przekurzyłam dobry samochód;) poszłam do apteki kupiłam plastry i od wczoraj od godz.17:00 nie pale nawet jak narazie mnie nie ciągnie dzisiaj powyżucałam wszelkie rzeczy związane z paleniem zobaczymy ile wytrwam prosze trzymać za mnie kciuki i wspierać :)
aha mam zamiar dzisiaj przeczytać też książke o rzucaniu palenia zobaczymy co z tego wyjdzie
Obserwuj wątek
    • w.o.d.z.i.r.e.j houdiridi gratuluję!! 29.09.10, 14:53
      Dobrze zrobiłaś! :-)
      Którą książkę masz na myśli? Allena Carra?
      Z pewnością jej lektura Ci pomoże!
      Będzie dobrze! Wpadaj tu często :-)
      • vanilia_cz Re: houdiridi gratuluję!! 29.09.10, 21:28
        ja tak jak zawsze tez polecam ksiazke:D uwierz ze rzucic palenie na prawde jest bardzo latwo:) trzymamy kciuki:)
        • houdiridi Re: houdiridi gratuluję!! 30.09.10, 08:51
          hej dzisiaj drugi dzień jade na plastrach i jak narazie nie myślę o paleniu choć jest to trudne bo u mnie wdomu są osoby które palą :( ale narazie mi to nie przeszkadza troszke mi kawa nie smakowała ale wmawiam sobie że kupiłam poprostu innej firmy ;) ęde tu zaglądać często i dzielić sie z wami jak to jest przeżyć dzień bez DYMKA a wpadać nie będę bo już raz wpadłam;)
          • w.o.d.z.i.r.e.j No i superancko !! 30.09.10, 09:54
            Gratuluję kolejnego dnia bez smrodu i dymu :-)
            Mnie wczoraj wkurzył strasznie jeden palant na parkingu pod sklepem.
            Tak zaparkował, że nie mogłem wyjechać, a jak zatrąbiłem to pokazał mi fuckyou i poszedł sobie do sklepu...
            Po prostu szczęka mi opadła w jednej chwili i przez minutę zaniemówiłem :/
            Objechałem go jakoś i wyjechałem... Chamstwo nie zna granic...
            Pewnie gdybym miał papierosa, to bym zapalił ale potem mówię sobie...
            Stary... nie palisz od 32 dni, czy warto przez takiego palanta to zaprzepaścić??
            Przeszło...
            ...
            houdiridi, musisz być przygotowana na takie sytuacje... po prostu PROZA ŻYCIA :-)
            jak podasz maila, to Ci książkę prześlę :-) Pozdrawiam!!
            • houdiridi Re: No i superancko !! 30.09.10, 10:58
              he pewnie bym to samo zrobiła ja właśnie chodze na prawo jazdy zostało mi pare godzin do wyjeżdzenia i będę mieć egzamin i boje sie że stres mnie zeżre i zapale peta:/
              stotopka@o2.pl
              • w.o.d.z.i.r.e.j Re: No i superancko !! 30.09.10, 11:55
                Wysłałem książkę pod podany adres.
                A co do egzaminu na prawko, idź na luzie.
                Nie uda się, to trudno. Ja zdałem za II razem na luzie, bo za 1-szym za bardzo się stresowałem :)
                • vanilia_cz Re: No i superancko !! 01.10.10, 21:43
                  houdiridi ciesze sie ze dalej nie palisz. ja zdałam prawko 15 wrzesnia tego roku oczywiscie i nie zapaliłam, nawet mi to do głowy nie przyszło. wiesz tak jak jest napisane w ksiazce ze palacze myslą o tym o czym niepalący w zyciu by nie pomyslal! idz na luzie jak napisał wodzirej bo stresujac sie pogorszysz sprawe. ja zdałam za 4 razem ale dwa pierwsze to był ogromny stres, a trzeci... aj szkoda gadac, nie miałam szansy z tym egzaminatorem. za czwartym razem teraz poszłam na ogromnym luzie i jeszcze sie kłuciłam z egzaminatorem bo mi zwrócił uwage a ja uwazałam ze nie miał racji;) jezdziłam 25 minut i zdałam:)
                  • houdiridi 4dzień :) 02.10.10, 11:08
                    to już 4 dni jak nie pale ale wczoraj myślałam że mnie skręci tak mi sie chciało palić że szok kurde chyba plastry przestają działać choć zmieniam co 24godz :( no nic musze wkońcu przeczytać tą książke ale nie mam kiedy mój synuś daje mi nieźle w kość ma dopiero 16 miechów a potrafi nieźle w*****ć ;) dobra lece sie czymś zająć żeby nie myśleć o papierosach chyba umyje okna heh
                    pozdrawiam Agnieszka
                    • vanilia_cz Re: 4dzień :) 03.10.10, 12:26
                      zamiast myc okna poprostu przeczytaj ksiazke. zaufaj tym którzy dzieki niej rzucili:)
                      • w.o.d.z.i.r.e.j Re: 4dzień :) 03.10.10, 18:24
                        polecam książkę, daj znać jak zaczniesz czytać :)
                        • houdiridi :/ 02.11.10, 10:05
                          niestety wróciłam do nałogu :(
                          • permanentne_7_niebo Re: :/ 03.11.10, 16:28
                            ja też i to po książce. szkoda, że ci się nie udało. nie psujmy niepalącym nie palenia.
    • bambboo Re: przykleiłam plaster i nie pale 30.11.12, 15:47
      Czas raz na zawsze pozbyć się nałogu. Ja nie palę już od trzech dni. Znalazłem znakomitą stronkę z programem jak skutecznie rzucić palenie i po przeczytaniu wiem ze już nigdy w życiu nie zapalę. Link poniżej. Polecam :)

cotyrobisz.pl
    • bambboo Re: przykleiłam plaster i nie pale 04.04.13, 23:19
      Witam, Ja palilem od 10 lat i próbowałem rzucić wiele razy lecz bezskutecznie.
      Ale ostatnio udało mi sié pozbyć nałogu dzięki znakomitemu programowi.
      Ten program to nowa bardzo skuteczna metoda warunkowania skojarzonego,
      Serdecznie polecam i podaje link do strony z programem poniżej.
      Powodzenia

www.cotyrobisz.pl

Pozdrawiam
      Mario
    • rafal7601 Re: przykleiłam plaster i nie pale 10.05.13, 12:05
      hej widze ze data tego wpisu jest dosyc odległa mam nadzieje ze juz 2 lata nie palisz,ja staram sie zmadrzec od wtorku 07 05 2013 byłem na biorezonansie i jakos daje rade dzisiaj jest piatek 10 05 2013 niby nie wiele ale dla nałogowego palacza to wiecznosc,powiem szczerze nie czuje zadnego głodu nikotynowego po tej terapii nawet mnie nie rusza jak ktos przy mnie pali troche gorzej ale to jest chwilowe gdy przy starych nawykach towarzyszył fajek teraz trzeba sobie samemu znalzc cos zastepczego,najgorsze sa nawyki.Mam silną motywacje i bardzo wierze ze mi sie uda ,we wtorek wracam do pracy i nie zaboire ze sobą ani jednej fajki wróce do dom za około miesiac i jezeli mi sie uda to chyba kazdemu sie uda pozdrawiam
    • natalia5007 Re: przykleiłam plaster i nie pale 09.07.15, 13:24
      Witajcie!!! Jeśli ktoś z Was podjął decyzje o rzuceniu palenia zapraszam do podania mi swojego emaila. 24.07 startuje bardzo ciekawe badanie dotyczące właśnie rzucenia palenia. 24.07 uzyskacie link z większą ilością informacji i jeżeli wyrazicie zgodę będzie już tego dnia mogli wziąć udział w 1 etapie badania (badanie jest 3 etapowe). Do tego czasu będziemy przesyłać Wam przypomnienia o badaniu. Nie czekaj!!! Może to właśnie to badanie pomoże Ci rzucić palenie. Piszcie pod postem swoje adresy bądź wysyłajcie je na adres: rzucpaleniebadanie@onet.pl
      (* adresy email służą jedynie w celu wysyłania linków, przypomnień i obliczania statystycznego wyników- pozostajesz wciąż anonimowy)
    • natalia5007 Re: przykleiłam plaster i nie pale 17.07.15, 19:57
      Ciekawe badanie.
      Badanie jest skierowane do osób chcących rzucić palenie. Zapraszam do podania mi swojego emaila. Badanie startuje 24.07. 24.07 uzyskacie link z większą ilością informacji i jeżeli wyrazicie zgodę będzie już tego dnia mogli wziąć udział w 1 etapie badania (badanie jest 3 etapowe). Do tego czasu będziemy przesyłać Wam przypomnienia o badaniu. Piszcie pod postem swoje adresy bądź wysyłajcie je na adres: rzucpaleniebadanie@onet.pl
      (* adresy email służą jedynie w celu wysyłania linków, przypomnień i obliczania statystycznego wyników- pozostajesz wciąż anonimowy)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka