Dodaj do ulubionych

Stopa cukrzycowa!

IP: *.proxyplus.cz / *.plock.sdi.tpnet.pl 14.04.04, 12:47
Błagam WAS o odpowiedź nie wiem gdzie się w ogóle udac i jak chorego
przekaonac do ponownego leczenia-te kt. teraz stosuje to medycyna naturalna!
Błagam kogokolwiek o jakiś link czy adres !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • martini_very_bianco Re: Stopa cukrzycowa! 14.04.04, 17:41
      jest portal poświęcony cukrzycy, niestety, nie pamiętam ani nazwy, ani adresu.
      poszukaj wyszukiwarą. Z tego, co wiem, tam jest rzeczywiście "wszystko o
      cukrzycy".

16%VOL
      22%VAT
    • Gość: hydrogen Re: Stopa cukrzycowa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 20:11
      Z cukrzycy najlepiej się wyleczyć. Może być potrzebna pomoc lekarza (uwaga na
      ignorantów). Pozdr

PS:
      www.dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=64
      • martini_very_bianco Re: Stopa cukrzycowa! 14.04.04, 20:16
        Matko, hydrogen, obym była ostatnią, która pisze w tym wątku, bo znowu zanosi
        się na optywojnę. Nic to. Tym razem stawiam na 20 postów.

16%VOL
        22%VAT
    • Gość: Ala Re: Stopa cukrzycowa! IP: *.biaman.pl / *.elpos.net 14.04.04, 21:50
      Jak amputują mu stopę to sam się przekona, cz warto leczyć się na cukrzycę, ale
      mam nadzieję, że do tego nie dopuścisz???
      • Gość: daisy Re: Stopa cukrzycowa! IP: *.proxyplus.cz / *.plock.sdi.tpnet.pl 16.04.04, 09:24
        Wiesz Ala...najłatwiej jest oceniać ludzi nie wiedząc nic o nich. Kuracje
        lekową ma i diete tez stosuje-ale co ty wiesz!
        • Gość: daisy Re: Stopa cukrzycowa! IP: *.proxyplus.cz / *.plock.sdi.tpnet.pl 16.04.04, 09:25
          cyt. Alę jak mu amputuja moge to się przekona!!!!!!!!!!!!!!-coz za godny
          politowania komentarz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...
        • Gość: Teresa Re: Stopa cukrzycowa! IP: *.net-serwis.pl 16.04.04, 10:13
          co sie dziwisz, przeciez sama zasugerowalas, ze sie NIE leczy
          • Gość: daisy Re: Stopa cukrzycowa! IP: *.proxyplus.cz / *.plock.sdi.tpnet.pl 16.04.04, 10:42
            Ala i Teresa to te same osoby? czy tylko tak samo złośliwe??????baby!
            • martini_very_bianco Re: Stopa cukrzycowa! 16.04.04, 10:44
              czy zawsze, kiedy więcej niż jedna osoba się z Tobą nie zgadza, węszysz spisek?

16%VOL
              22%VAT
              • Gość: daisy Re: Stopa cukrzycowa! IP: *.proxyplus.cz / *.plock.sdi.tpnet.pl 16.04.04, 11:00
                ja nic nie węsze...chyba ty
              • Gość: daisy Re: Stopa cukrzycowa! IP: *.proxyplus.cz / *.plock.sdi.tpnet.pl 16.04.04, 11:01
                a po drugie nie napisalm tu żeby w jakieś głupawe gadki się wdawać tylko o
                pomoc w zdrowiu po to te forum!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka