Dodaj do ulubionych

scięgno achillesa

16.12.10, 22:02
Czy operowane scięgno achillesa w dzieciństwie może mieć jakieś skutki w późniejszym zyciu.. mój mąż miał operowane scięgno jako paromiesięczne dziecko nie wiem dokładnie, wszystko było dobrze , teraz jako 30 letni mężczyzna dwa dni temu zaczeło go boleć to ścięgno jak chodzi... czy to może być cos poważnego? gdzie się udać? czy to może jakiś przelotny ból... dodam że jedną nogę ma delikatnie krótszą to jest właściwie nie widoczne
Obserwuj wątek
    • alkoholowalibacja997 Re: scięgno achillesa 18.12.10, 09:10
      krey83 napisała:

> Czy operowane scięgno achillesa w dzieciństwie może mieć jakieś skutki w późnie
      > jszym zyciu.. mój mąż miał operowane scięgno jako paromiesięczne dziecko nie wi
      > em dokładnie, wszystko było dobrze , teraz jako 30 letni mężczyzna dwa dni tem
      > u zaczeło go boleć to ścięgno jak chodzi... czy to może być cos poważnego? gdzi
      > e się udać? czy to może jakiś przelotny ból... dodam że jedną nogę ma delikatni
      > e krótszą to jest właściwie nie widoczne

Operacja nie ma wpływu. Sportowcy po tego typu zabiegach wracają do swoich dyscyplin. Możliwe jest zapalenie achillesa bądź naderwanie, w przy gdy mąż uprawia jakieś sporty. Najlepiej udać się do chirurga-ortopedy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka