Dodaj do ulubionych

biszofit połtawski-ma ktos

18.01.11, 15:26
doswiadczenia jakies z tym preparatem?
Obserwuj wątek
    • millka29 Re: biszofit połtawski-ma ktos 20.01.11, 21:03
      naprawde nikt nie slyszal o tym specyfiku?
      • no1teresa Re: biszofit połtawski-ma ktos 20.01.11, 21:49
        slyszal i nawet ma, ale doswiadczen osobistych jeszcze brak
        na razie stosuje, a wlasciwie koncze, inne specyfiki, ale kupilam, bo dla wielu ponoc jest to jedyny skuteczny srodek
        ogolnie to bez wypraktykowania na sobie nie przewidzisz, czy jest rowniez skuteczny w twoim konkretnym przypadku
        • millka29 Re: biszofit połtawski-ma ktos 21.01.11, 10:53
          ja czekam na przesylke. a na co chcesz stosowac? ja mam jakies zapalenie sciegien w dloniach i nadgarstku i do tego dochodza objawy ciesni nadgarstka wiec nie jest ciekawie
          • anky3 Re: biszofit połtawski-ma ktos 21.01.11, 11:45
            cieśń nadgarstka to trzeba zoperować. To jest jedno cięcie skalpelem na miejscowym znieczuleniu i wszystkie dolegliwości mijają. Tak że polecam bardziej lekarza ortopedę niż biszoft połtawski. Stosowałam go, co prawda na co innego, ale bez rezultatów :(
            • millka29 Re: biszofit połtawski-ma ktos 21.01.11, 19:55
              tak tylko powodem moich dolegliwosci jest zapalenie sciegien w obrebie reki i nadgarstka i jesli tego nie zlikwiduje to sam zabieg na ciesn nadgarstka nie pomoze mi na dlugo
              • no1teresa Re: biszofit połtawski-ma ktos 21.01.11, 23:34
                pomysl tez o okladach z glinki leczniczej -dobra jest ogolnie, dobra ponoc na stany zapalne
                • millka29 Re: biszofit połtawski-ma ktos 21.01.11, 23:45
                  a to musi byc jakas specjalna glinka bo wiem ze sa rozne zielona czerwona
    • millka29 Re: biszofit połtawski-ma ktos 25.01.11, 14:27
      wlasnie otrzymalam przesylke i juz posmarowalam tym biszofitem . tylko dziwi mnie ze nie czuje pieczenia skory
      • kasia-8222 Re: biszofit połtawski-ma ktos 28.01.11, 11:07
        ja kiedys stosowałam biszofit na łuszczycę i mi pomógł ( po ok3 tyg stosowania była znaczaca poprawa). A gdzie ty go zamawiałaś ? Moja koleżanka ostatnio szukała w necie i nie mogła znaleść ?
        • millka29 Re: biszofit połtawski-ma ktos 28.01.11, 12:36
          ja kupilam na allegro. jest tam kilka osob ktore to sprzedaja. za buteleczke 90 ml zaplacilam 6 zl. stosowalas rozcienczony? bo nierozcienczony jednak troche jest za mocny i po jakims czasie szczypie zwlaszcza tam gdzie jest delikatna skora np grzbietowa strona dloni
    • jagus2006 Re: biszofit połtawski-ma ktos 13.09.13, 14:14
      najlepszy biszofit jest na www.biszofit.info jest prawdziwy z największą zawartością biszofitu w biszoficie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka