Dodaj do ulubionych

Dieta Dukana

16.02.11, 19:27
Na diecie Dukana bywam tak glodna, ze nie moge spac w nocy. Kompletnie nie mam sily, moge zapomniec o jakiejkolwiek aktywnosci fizycznej. A kiedy probuje jesc troche wiecej (=jeszcze wiecej np. odtluszczonych serkow homo bez cukru) to waga skacze do gory. Jestem jakims beznadziejnym przypadkiem.
Obserwuj wątek
    • magdalena5721 Dieta Dukana 16.02.11, 21:17
      Pod powiedziecie dziewczyny czy warto stosować dietę Dukana? jakie są wasze opinie?!
      • dorotakatarzyna Re: Dieta Dukana 16.02.11, 23:12
        forum.gazeta.pl/forum/f,95274,Proteinki_dieta_Dukana.html

Warto. Tylko trzeba dobrze przeczytać książkę, sam internet dostarcza za mało informacji.
    • wyngiel Dukan mylił się 17.02.11, 11:38
      Bardzo mylił się, ten Dukan:
      www.rp.pl/artykul/599924_Dukan-nie-mogl-mylic-sie-bardziej-.html
      • ewencja83 Re: Dukan mylił się 13.01.13, 23:14
        wyngiel napisała:

> Bardzo mylił się, ten Dukan:
        > www.rp.pl/artykul/599924_Dukan-nie-mogl-mylic-sie-bardziej-.html

Jakoś dowodów tam nie widzę....zresztą nikt ,kto ją krytykuje (publicznie) nie podważył tej metody ani nie przedstawił dowodów na to by szkodziła. I ta dieta nie jest rygorystyczna,ma nam (chętnym na to) pokazać jak od nowa zacząć się zdrowo odżywiać. Poza tym osoby,które decydują się na ową dietę są zorientowane w temacie(przynajmniej większość),jak ja-kilka miesięcy studiowałam książki,fora itp...
        No i zdecydowałam się. Na zdrowe odżywianie ;-)
    • 76karolcia76 Dieta Dukana 17.02.11, 11:46
      Podobno nadmiar białka jest szkodliwy...
    • melancho_lia Re: Dieta Dukana 25.03.12, 13:04
      Za miesiąc minie rok od czasu kiedy zdecydowałam się schudnąc na tej diecie. Przez 2,5 miesiąca zjechałam 13 kg, zmieniłam rozmiar z 40 na 34/36 i czuję się fantastycznie. Teraz odzywiam się normalnie, tyle że z glową. Nie podżeram, nie objadam się po kurek. I waga ładnie się trzyma.
      Wyniki badań na tej diecie mialam super i tak tez się czułam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka