Dodaj do ulubionych

Dobry dentysta -Wrocław

28.04.11, 12:55
Szukam dobrego dentysty we Wrocławiu, najlepiej starannego, z przystępnymi cenami. Niestety, nie byłam ponad rok u dentysty, ostatni wywarł na mnie tak niemiłe wrażenie, że nie mogę się przemóc by pójść. Z pewnością mam ząbki do leczenia, a nawet stwierdzę, że ich stan jest dość kiepski, dlatego szukam stomatologa, który podejdzie ze zrozumieniem do przerażonej pacjentki. Znacie takich?
Obserwuj wątek
    • blackeyesgirl Re: Dobry dentysta -Wrocław 06.05.11, 03:07
      Mogę polecić z czystym sumieniem Poradnie Stomatologiczną Perfect-Bis, a konkretnie dr Kłosińską. Sama u niej leczę ząbki od wielu lat, jestem bardzo zadowolona. Ma cierpliwość, podejście i nigdy nie jestem zestresowana. Ceny są również konkurencyjne. Podaję adres stronki, stamtąd możesz wziąć adres i numer telefonu: www.perfect-bis.com.pl. Polecam:)
      • aniazpoznania2 Re: Dobry dentysta -Wrocław 08.05.11, 20:38
        Bardzo fajna klinika w Warszawie..a na dodatek maja super promocję na www.mojekuponypromocyjne.pl/ . Duże zniżki na wybielanie zębów. Naprawdę polecam. Moja kuzynka w Wa-wy byla u nich na wybielaniu i wyszło super fajnie. Oto link do zniżki: www.mojekuponypromocyjne.pl/sklep,fabdent,38.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka