ruszarusza 15.05.11, 23:49 Od jakiegoś czasu się nie wysypiam. Rano budzę się zmęczona i spuchnięta. Powiedziano mi, ze przyczyną mogą być roztocza z materaca. Czy to może być prawda? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysztofsf Re: Zdrowy sen 15.05.11, 23:59 Moga tez byc np. wampiry. Nikt z nas nie ma szkalnej kuli, zeby potwierdzc czy zaprzeczyczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
ruszarusza Re: Zdrowy sen 16.05.11, 08:31 Wampiry odpadają. Po nich byłabym blada, bo wysysają krew. Niektórzy jednak mają szklaną kulę zamiast mózgu i wszystko po niej spływa. Ja chce się tylko dowiedzieć, czy roztocza z materaca moga wywołać podobne objawy do moich zanim popadnę w koszty zwiazane z wymianą materaca na nowy. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: Zdrowy sen 16.05.11, 08:42 Moze najpierw przespij sie w innym lozku, w innej poscieli, zanim bedziesz wymieniac materac. Wydaje mi sie, ze nawet swieza posciel w dniu wymiany powinna zabezpieczyc przynajmniej na jedna noc przed roztaczami w materacu. Ewentualnie polozyc dodatkowo jeden czy dwa koce zanim przyjdzie przescieradlo. Wampiry odpadaja, ale zmory....? Odpowiedz Link Zgłoś
muszu155 Re: Zdrowy sen 18.05.11, 15:06 Ja bym obstawiał strzygę. A tak poważnie to przyczyn może być wiele, roztocza również. Odpowiedz Link Zgłoś