Gość: Asia IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 19.05.04, 18:17 Czesc, czy ktos z Was wie, czy 2 godziny po wypiciu 2 piw mozna przyjac tabletke xanaxu 0,5 mg ? dzieki, Aska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anakonda Re: Xanax - pilne ! IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 19.05.04, 18:26 "Nie należy spożywać alkoholu w trakcie leczenia, ponieważ alkohol wzmaga działanie leku." kochana Asiu... dwa piwa to bardzo dużo dla Twojego organizmu. Przypomnę Ci, że kieliszek winka wywiewa z niego w ciągu 24 h. No wiesz, ja bym Ci nie radziła... lekarz zapewne zapisał Ci dawkowanie tabletek... A ten cytat na górze tyczy się właśnie Twojego leku.. dosć nierozsądnie z Twojej strony. Skoro wiesz, że musisz brać lek to po co pijesz ? :> Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
tessa13 Uiiiiiii... 19.05.04, 18:29 Hallo Asia, z tym musisz naprawdę uważać, bo alkohol znacznie wzmacnia działanie. Ja odradzam, chyba że koniecznie musisz zażyć - ale wtedy: prosto do łóżka. Pozdrawiam Tessa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aska Re: Uiiiiiii... IP: *.elartnet.pl / 62.233.196.* 19.05.04, 19:22 Nie biore go stale. Dzisiaj mialam bardzo stresujaca sytuacje w pracy, po pracy poszlismy na piwo. Boje sie, ze wieczorem wpadne nagle w panike i bede ten xanax musiala wziac (bo ziolowe juz na mnie nie dzialaja). Ostatnio zmienilam prace i mam koszmarnego szefa i biore xanax od czasu do czasu na uspokojenie. Zapytalam na wszelki wypadek, mam nadzieje, ze nie bedzie to konieczne. Dzieki za odzew ;-) Aska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Re: Xanax - pilne ! IP: 81.15.221.* 19.05.04, 23:55 W czasie leczenia Xanaxem w ogole nie powinno sie spozywac alkoholu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sągorszenieszczesc Re: Xanax - pilne ! IP: *.acn.pl 20.05.04, 00:11 przestancie sie tak roztrzasac nad swoim zdrowiem. Czy znacie znaczenie słowa chipohondria? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Re: Xanax - pilne ! IP: 81.15.221.* 20.05.04, 00:57 Nie znam terminu chipohondria,znam natomiast hipochondria,a jeszcze lepiej znam termin osiol ortograficzny,polecam dobry slownik PWN. Odpowiedz Link Zgłoś