Dodaj do ulubionych

Nocne osłabienia

27.09.11, 20:01
Prosiłabym o odpowiedz, jeśli ktoś by wiedział cokolwiek. Z góry dziękuję. Może to nic poważnego, ale troche się tym stresuję. Często mam zawroty i bóle głowy. Głowa praktycznie to boli mnie codziennie, zawroty nasilają się pod koniec dnia, co nie oznacza,że w ciągu dnia ich nie mam, nasilają się przeważnie przy schylaniu, wtedy towarzyszy temu też takie uczucie ciężkości w klatce, taki ciężki oddech. Od jakiegoś czasu nie moge sobie poradzić z oczami, przy zapalonym świetle to masakra- łzawienie, mróżenie no i bóle głowy :/ Najbardziej to mnie niepokoi to,że zdarza mi się coraz częściej to, że ze snu wybudza mnie takie totalne osłabienie, taki bezwład ciała, takie dziwne uczucie jakbym cała była z waty, zdrętwiała. Chyba wtedy wolniej mi serce nawet bije, bo jak się podniosłam to nie mogłam usiedzieć miałam takie zawroty głowy i tak jakbym nie miała siły nabrać więcej powietrza, tylko taki płytki oddech. Byłam jakby taka nieświadoma swojego ciała.Naprawde dziwne uczucie. Dodam,że często mam też kłucia w klatce. Byłam kiedyś z tym u lekarza, ale powiedzial,że tak czasami jest i , że to nic strasznego,że na tle nerwowym i takie tam,że musze to przetrwać :/ A ja wtedy nie moge oddechu złapać. Może to naprawde nic poważnego i przejdzie za jakiś czas. Tak bardzo nie lubie łazić po lekarzach,że mdli mnie na samą myśl o tym, więc jeśli ktoś miał coś podobnego i samo przeszło to odpisz mi coś :)
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka