Gość: Lukaszo IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.04, 09:01 Mam pytanie który lek polecacie przy refluksie żołądkowym TRILAC czy DEBRIDAT ??? czy może obydwa??? czy raczej jeden tylko stosowac??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
conveyor Re: Informacja o leku 26.05.04, 09:21 Trilac w refluksie? a po co? Debridat owszem, mozna... a lekarz Ci przepisal czy sam wymysliles? ------------------ Forum bez cenzury Prawdziwy Mężczyzna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: Informacja o leku IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.04, 12:05 Wiesz lekarz zapisal mi bioprazol ale mi nie przechodzilo a ten lek polecil mi znajomy ktory tez ma refluksa i mu lekaz przepisal polecil zebym sprubowal bo jest bez recepty, czy ty polecasz moze cos innego?? Odpowiedz Link Zgłoś
conveyor Re: Informacja o leku 26.05.04, 16:51 Mozesz sprobowac sie poleczyc Debridatem, skoro jest na recepte...nie ma dzialan niepozadanych, moze Ci pomoc. Trilacu w refluksie sie nie stosuje. ------------------ Forum bez cenzury Prawdziwy Mężczyzna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukaszo Re: Informacja o leku IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.04, 09:36 Dzięki za informacje, ale jagbyś coś polecał na tą chorobe to daj znać . z gory dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś