Dodaj do ulubionych

tak zwany ŁOKIEĆ TENISISTY

IP: *.acn.pl 07.06.04, 22:21
Makabra !!!!! czy któś to miał ?? i czy coś na to pomaga ? Ból potworny od 2
miesięcy. Zabiegi laserowe nie pomogły. Ratuuuuuunkuuuuuuuuuu!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: makabra Re: tak zwany ŁOKIEĆ TENISISTY IP: *.acn.pl 11.06.04, 18:08
      jestescie bez serca ;) moze jednak ktoś mi poradzi ?? Moze DEPOMEDROL
      dostawowo ??? Pomocy sie dopraszam.
      • Gość: Anna Re: tak zwany ŁOKIEĆ TENISISTY IP: *.54.143.32.tisdip.tiscali.de 12.06.04, 01:25
        mam ten sam problem i bralam zastrzyki - nie pomogly. Czy dlatego, ze nie
        potrafilam wylaczyc sie z zyia na 8 tyg, niewiem, ale ja po prostu nie
        potrafie... Wczesniej mialam tez szyne gipsowa- tez nic. Byc moze byla zbyt
        luzna...hahaha. Przepraszam, ale jestem zmczona tym dokuczliwym schorzeniem
        utrudniajacym, a wlasciwie czyniacym niemozliwym zycie. Byl taki czas, ze nie
        moglam utrzymac filizanki w rece, ani zmienic biegow w samochodzie...Teraz
        jestem na etapie srodkow przeciw zap./bolowych i rownoczesnie opaski / w
        liczbie 2/Nie sadze, ze to tez pomzoze...a zyc trzeba dalej...nie jestesmy w
        stanie wyeliminowac wszystkich najdrobniejszych czynnosci, ani wziac urlopu z
        pracy, nawet jesli pracujemy tyko na komputerze. Ortopeda popwiedzial , ze nie
        wolno podac nawet reki na przywitanie...??? Co Ty na to?Pewne ruchy wykonujemy
        mimo woli, po prostu automatycznie. Jesli chcesz mozemy wymienic sie
        doswiadczeniami.pozdr.A
      • Gość: malaga1234 Re: tak zwany ŁOKIEĆ TENISISTY IP: *.escom.net.pl 14.06.04, 18:37
        Ja miałam zapalenie nadkłykcia 2 razy-łokieć tanisisty.W obu rękach.Miesiącami
        mordowali mnie niedouczeni lekarze i rehabilitanci.Był gips nawet.Laser robiono
        mi nieumiejętnie i ultradżwięki o słabej mocy, wię wzięłam sprawy w swoje
        ręce.Poszłam do prywatnej kliniki na fizykoterapię i to co nie pomoło w
        państwowej placówce tu wyleczyło mnie po 2 tygodniach.Laser właśnie i
        ultradżwięki.Aż się w głowie nie mieści,Ze te same zabiegi mogą wyleczyć w
        szybkim tempie pod warunkiem, że wykonują go fachowcy.Acha, sterydy też nie
        pomodły wcześniej.Zyczę wytrwałości i szybkiego wyleczenia.
        • Gość: Anna Re: tak zwany ŁOKIEĆ TENISISTY IP: *.54.169.131.tisdip.tiscali.de 14.06.04, 20:59
          fajnie, ze napisalas otworzylas mi nowe swiatlo.Chcialam podzielic sie z
          maakabra doswiadczeniami, ale chetnie uczynie to z Toba. Naturalnie jesli masz
          czas i ochote?moj mail zebra 46 / nie mylic z wiekiem/gazeta pl.Chociaz gdybym
          miala 46 lat tez bym sie nie wstydzila...pozdr,A. Dajesz mi nadzieje na rychle
          ozdrowienie....
          • Gość: malaga1234 Do makabry pr. o mail. IP: *.escom.net.pl 17.06.04, 16:08
            Makabra, podaj mail do Ciebie, to Ci wszystko napiszę.
            • Gość: makabra Re: Do makabry pr. o mail. IP: *.acn.pl 18.06.04, 13:46
              Malaga, a jak ci mam podać adres ? skory ty niezalogowana'ś ???
              Tu, na forum publicznym ??? Toć to będzie zgubne dla mej oficjalnej skrzynki,
              bo się Trolle rzucą. Może gg podać ?? Już nie wiem....
    • martini_very_bianco Re: tak zwany ŁOKIEĆ TENISISTY 11.06.04, 18:13
      A czy Ty jesteś z tych, co nie grają, a mają problem?

16%VOL
      22%VAT

--
      takie tam... forum homeopatyczne
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760
      • Gość: Hans Re: tak zwany ŁOKIEĆ TENISISTY IP: *.fornfyndet.se 12.06.04, 18:52
        Mialem takie bule przed dwudziestu laty.Nawet sauna nie pomagala,ale pomogl
        pewien hindus oczywiscie w saunie ktoremu sie wyzalilem z moim
        problermem.Ucisnal kregi szyjne krotko a mocno nie dluzej jak 5sekund pozniej
        na barku splot nerwow,nad lokciem od strony tylnej i po miedzy palcami u reki
        pierwszym i drugim ,bul odjal i dodzisiaj nie wrocil.Bylem u wielu lekarzy w
        szwecji w klinice w Lundzie,wszyscy chcieli ratowac cortizonem,podziekowalem
        nie.
        • Gość: Anna Re: tak zwany ŁOKIEĆ TENISISTY IP: *.54.139.174.tisdip.tiscali.de 13.06.04, 00:35
          ktos kiedys powiedzial mi, ze ta dolegliwosc moze byc konsekwencja problemow z
          kragoslupem. Czy to chcesz zasugerowac?. Mam skolioze /boczne skrzywienie/ i
          odczuwam czesto bole w czesci ledzwiowej..W karku rowniez, gdy siedze dlugo na
          krzesle. A w ogole to tutaj tez jest duzo Hindusow, ale w saunie marne mam
          szanse na ich spotkanie, co najwyzej Hinduske...ha.ha pozdr.A. Poddales mi
          jednak swietna mysl i chyba zainteresuje sie takimi metodami leczenia.
          • Gość: Anna Re: tak zwany ŁOKIEĆ TENISISTY IP: *.54.139.174.tisdip.tiscali.de 13.06.04, 00:36
            zrozumialam z postu , ze nazywaja Cie Hans, ale to przeciez nie po szwedzku?
            • Gość: Hans Re: tak zwany ŁOKIEĆ TENISISTY IP: *.fornfyndet.se 13.06.04, 18:05
              Taki moj pseudonim lub nick,zreszta Hans jak najbardziej szwedzkie imie,zreszta
              to co Wasze narodowe to i nasze te kraje sa dlugo zaprzyjaznione no i zreszta
              oba nordyckie.Zreszta nam szwedom z polskimi korzeniami sie swietnie tutaj zyje.
              Wracajac do kregoslupa,wiele osob sie wypowiadalo i wiele tutaj lekarzy
              sugeruje ze wszelakie uciski zmiany maja wplyw na wiele roznych powiklan.
              Dlatego najlepsza bronia przeciwko sie starzeniu jest ruch sport w miare
              mozliwosci sex zona jak niemasz to z kochankiem lub kochanka.Ten ostani jest
              bardzo istotny utrzymuje w swietnym trymie caly organizm.
              Sprobuj poprosic kogos aby Ci ucisnal nerwy ,ale krotko max po 5
              sekund.Zaczynasz od reki i najpierw pomiedzy palcemkciukiem a wskazujacym
              pozniejza nadgarstkiem za lolkciem za barkiem i na kregoslupie.Wez ksiazke z
              anatomi i popatrz jak to wyglada.Mnie tego uczyl Hindus i wiem gdzie ,ale
              trudno mi wytlumaczyc nie znam anatomi .Pojdz do hiropraktora,moze
              akupunktura,ale jak najdalej od Cortizonu i innej jak nie potrzeba chemi.
              Zacznij od plywania.
              Pzdr.Hans
              • Gość: Anna Re: tak zwany ŁOKIEĆ TENISISTY IP: *.54.169.131.tisdip.tiscali.de 15.06.04, 00:00
                Hallo Hans!
                a propo`s Twojego nicka wydal mi sie bliski : Hah- z racji zaprzyjaznionych
                narodow i rasy nordyckiej. Fajnie jesli to zauwazyles.Ruch w normie.
                Zainteresowania anatomia byly zawsze. Byc moze wskutek realego zycia troche
                zapomniane. Jesli zrozumiales dwuznacznie moj post sorry- czyste skojarzenie.
                Skupiamy sie na temacie zdrowie i dlatego nie piszenmy nic wiecej
      • Gość: Anna Re: tak zwany ŁOKIEĆ TENISISTY IP: *.54.169.131.tisdip.tiscali.de 15.06.04, 00:08
        nie jestem, ale i tak nie widze zwiazku
    • Gość: makabra Re: tak zwany ŁOKIEĆ TENISISTY IP: *.acn.pl 15.06.04, 12:27
      piszcie jeszcze coś w temacie...moze macie namiar na dobrze wykonywane zabiegi
      laserowe i ultradzwięki w W-wie?
      Już nie moge tak cierpieć dalej. Mam złe myśli. Nic nie mogę robić prawą ręka.
      PS. jak z tym żyć ?
      • donjuan Re: tak zwany ŁOKIEĆ TENISISTY 15.06.04, 13:27
        Przed 20 laty mialem podobnie . Zastrzyki dewizowe nie pomogly . Pomogla rada
        kolegi aby zawinac lokiec w bandaz i nosic go az do skutku . Po dwoch
        miesiacach bol zniknal i dotad nie powrocil . Radze sprobowac .
        • Gość: malaga1234 Re: tak zwany ŁOKIEĆ TENISISTY IP: *.escom.net.pl 15.06.04, 18:26
          Mnie pomogli na SKRZE w Wawie, w przychodni medycyny sportowej.Rewelacyjna
          fizykoterapeutka pomogła pozbyć się tego potwornego bólu.Ja przeszłam za
          pierwszym razem /bo 2 razy miałam /wszystkie możliwe
          terapie:gips,unieruchomienie,blokady ze sterydów,rehabilitację,pętlę na
          szyji,że niby to od kręgosłupa,izykoterapię typu DD i inne bzdety.Już nawet nie
          zliczę co jeszcze.Dopiero szwagier poradził mi z tą fizykoterapią na
          Skrze/szwagier jest lekarzem rehabilitacji/,ale zwykle rodzinie się nie wierzy,
          więc nawet wcześniej go nie pytałam o zdanie.Ale tylko ta fizykoterapia
          wykonana prawidłowo mi pomogła.
          • Gość: makabra Re: tak zwany ŁOKIEĆ TENISISTY IP: *.acn.pl 15.06.04, 21:54
            Błagam..napisz jaka konkretnie terapia pomogła na tej Skrze i kto wykonywał.
            Plllizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
          • Gość: makabra MALAGA - daj tips IP: *.acn.pl 16.06.04, 19:31
            pls.
            • Gość: Anna Re: MALAGA - daj tips IP: *.54.62.82.tisdip.tiscali.de 17.06.04, 21:43
              makabra-sorry, ale odpowiem "szeroko" na twoj mail jutro . Mam "makabre" z
              innymi sprawami pozdr.A.
    • Gość: malaga1234 Do makabry pr. o mail. IP: *.escom.net.pl 17.06.04, 16:16
      Nie wiem dlaczego moja prośba do makabry o mail ukazała się w środku, a nie na
      końcu? Odpiszę na Twój mail,tylko podaj kontakt.
    • Gość: malaga1234 Re: tak zwany ŁOKIEĆ TENISISTY IP: *.escom.net.pl 18.06.04, 21:00
      Idż do pani Eli na Skrze, na fizykoterapii w piwnicy.Ona sama dobierze Ci
      zabiegi, bo jest mądrzejsza od niejednego lekarza.Super profesjonalizm.Życzę
      powodzenia w walce z tym schorzeniem.
      • Gość: makabra dziękuje MALADZE IP: *.acn.pl 19.06.04, 17:22
        dzięki za podpowiedź. Udam się niebawem tym tropem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka