Gość: makabra IP: *.acn.pl 07.06.04, 22:21 Makabra !!!!! czy któś to miał ?? i czy coś na to pomaga ? Ból potworny od 2 miesięcy. Zabiegi laserowe nie pomogły. Ratuuuuuunkuuuuuuuuuu!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: makabra Re: tak zwany ŁOKIEĆ TENISISTY IP: *.acn.pl 11.06.04, 18:08 jestescie bez serca ;) moze jednak ktoś mi poradzi ?? Moze DEPOMEDROL dostawowo ??? Pomocy sie dopraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: tak zwany ŁOKIEĆ TENISISTY IP: *.54.143.32.tisdip.tiscali.de 12.06.04, 01:25 mam ten sam problem i bralam zastrzyki - nie pomogly. Czy dlatego, ze nie potrafilam wylaczyc sie z zyia na 8 tyg, niewiem, ale ja po prostu nie potrafie... Wczesniej mialam tez szyne gipsowa- tez nic. Byc moze byla zbyt luzna...hahaha. Przepraszam, ale jestem zmczona tym dokuczliwym schorzeniem utrudniajacym, a wlasciwie czyniacym niemozliwym zycie. Byl taki czas, ze nie moglam utrzymac filizanki w rece, ani zmienic biegow w samochodzie...Teraz jestem na etapie srodkow przeciw zap./bolowych i rownoczesnie opaski / w liczbie 2/Nie sadze, ze to tez pomzoze...a zyc trzeba dalej...nie jestesmy w stanie wyeliminowac wszystkich najdrobniejszych czynnosci, ani wziac urlopu z pracy, nawet jesli pracujemy tyko na komputerze. Ortopeda popwiedzial , ze nie wolno podac nawet reki na przywitanie...??? Co Ty na to?Pewne ruchy wykonujemy mimo woli, po prostu automatycznie. Jesli chcesz mozemy wymienic sie doswiadczeniami.pozdr.A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malaga1234 Re: tak zwany ŁOKIEĆ TENISISTY IP: *.escom.net.pl 14.06.04, 18:37 Ja miałam zapalenie nadkłykcia 2 razy-łokieć tanisisty.W obu rękach.Miesiącami mordowali mnie niedouczeni lekarze i rehabilitanci.Był gips nawet.Laser robiono mi nieumiejętnie i ultradżwięki o słabej mocy, wię wzięłam sprawy w swoje ręce.Poszłam do prywatnej kliniki na fizykoterapię i to co nie pomoło w państwowej placówce tu wyleczyło mnie po 2 tygodniach.Laser właśnie i ultradżwięki.Aż się w głowie nie mieści,Ze te same zabiegi mogą wyleczyć w szybkim tempie pod warunkiem, że wykonują go fachowcy.Acha, sterydy też nie pomodły wcześniej.Zyczę wytrwałości i szybkiego wyleczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: tak zwany ŁOKIEĆ TENISISTY IP: *.54.169.131.tisdip.tiscali.de 14.06.04, 20:59 fajnie, ze napisalas otworzylas mi nowe swiatlo.Chcialam podzielic sie z maakabra doswiadczeniami, ale chetnie uczynie to z Toba. Naturalnie jesli masz czas i ochote?moj mail zebra 46 / nie mylic z wiekiem/gazeta pl.Chociaz gdybym miala 46 lat tez bym sie nie wstydzila...pozdr,A. Dajesz mi nadzieje na rychle ozdrowienie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malaga1234 Do makabry pr. o mail. IP: *.escom.net.pl 17.06.04, 16:08 Makabra, podaj mail do Ciebie, to Ci wszystko napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makabra Re: Do makabry pr. o mail. IP: *.acn.pl 18.06.04, 13:46 Malaga, a jak ci mam podać adres ? skory ty niezalogowana'ś ??? Tu, na forum publicznym ??? Toć to będzie zgubne dla mej oficjalnej skrzynki, bo się Trolle rzucą. Może gg podać ?? Już nie wiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Re: tak zwany ŁOKIEĆ TENISISTY 11.06.04, 18:13 A czy Ty jesteś z tych, co nie grają, a mają problem? 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: tak zwany ŁOKIEĆ TENISISTY IP: *.fornfyndet.se 12.06.04, 18:52 Mialem takie bule przed dwudziestu laty.Nawet sauna nie pomagala,ale pomogl pewien hindus oczywiscie w saunie ktoremu sie wyzalilem z moim problermem.Ucisnal kregi szyjne krotko a mocno nie dluzej jak 5sekund pozniej na barku splot nerwow,nad lokciem od strony tylnej i po miedzy palcami u reki pierwszym i drugim ,bul odjal i dodzisiaj nie wrocil.Bylem u wielu lekarzy w szwecji w klinice w Lundzie,wszyscy chcieli ratowac cortizonem,podziekowalem nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: tak zwany ŁOKIEĆ TENISISTY IP: *.54.139.174.tisdip.tiscali.de 13.06.04, 00:35 ktos kiedys powiedzial mi, ze ta dolegliwosc moze byc konsekwencja problemow z kragoslupem. Czy to chcesz zasugerowac?. Mam skolioze /boczne skrzywienie/ i odczuwam czesto bole w czesci ledzwiowej..W karku rowniez, gdy siedze dlugo na krzesle. A w ogole to tutaj tez jest duzo Hindusow, ale w saunie marne mam szanse na ich spotkanie, co najwyzej Hinduske...ha.ha pozdr.A. Poddales mi jednak swietna mysl i chyba zainteresuje sie takimi metodami leczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: tak zwany ŁOKIEĆ TENISISTY IP: *.54.139.174.tisdip.tiscali.de 13.06.04, 00:36 zrozumialam z postu , ze nazywaja Cie Hans, ale to przeciez nie po szwedzku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: tak zwany ŁOKIEĆ TENISISTY IP: *.fornfyndet.se 13.06.04, 18:05 Taki moj pseudonim lub nick,zreszta Hans jak najbardziej szwedzkie imie,zreszta to co Wasze narodowe to i nasze te kraje sa dlugo zaprzyjaznione no i zreszta oba nordyckie.Zreszta nam szwedom z polskimi korzeniami sie swietnie tutaj zyje. Wracajac do kregoslupa,wiele osob sie wypowiadalo i wiele tutaj lekarzy sugeruje ze wszelakie uciski zmiany maja wplyw na wiele roznych powiklan. Dlatego najlepsza bronia przeciwko sie starzeniu jest ruch sport w miare mozliwosci sex zona jak niemasz to z kochankiem lub kochanka.Ten ostani jest bardzo istotny utrzymuje w swietnym trymie caly organizm. Sprobuj poprosic kogos aby Ci ucisnal nerwy ,ale krotko max po 5 sekund.Zaczynasz od reki i najpierw pomiedzy palcemkciukiem a wskazujacym pozniejza nadgarstkiem za lolkciem za barkiem i na kregoslupie.Wez ksiazke z anatomi i popatrz jak to wyglada.Mnie tego uczyl Hindus i wiem gdzie ,ale trudno mi wytlumaczyc nie znam anatomi .Pojdz do hiropraktora,moze akupunktura,ale jak najdalej od Cortizonu i innej jak nie potrzeba chemi. Zacznij od plywania. Pzdr.Hans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: tak zwany ŁOKIEĆ TENISISTY IP: *.54.169.131.tisdip.tiscali.de 15.06.04, 00:00 Hallo Hans! a propo`s Twojego nicka wydal mi sie bliski : Hah- z racji zaprzyjaznionych narodow i rasy nordyckiej. Fajnie jesli to zauwazyles.Ruch w normie. Zainteresowania anatomia byly zawsze. Byc moze wskutek realego zycia troche zapomniane. Jesli zrozumiales dwuznacznie moj post sorry- czyste skojarzenie. Skupiamy sie na temacie zdrowie i dlatego nie piszenmy nic wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: tak zwany ŁOKIEĆ TENISISTY IP: *.54.169.131.tisdip.tiscali.de 15.06.04, 00:08 nie jestem, ale i tak nie widze zwiazku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makabra Re: tak zwany ŁOKIEĆ TENISISTY IP: *.acn.pl 15.06.04, 12:27 piszcie jeszcze coś w temacie...moze macie namiar na dobrze wykonywane zabiegi laserowe i ultradzwięki w W-wie? Już nie moge tak cierpieć dalej. Mam złe myśli. Nic nie mogę robić prawą ręka. PS. jak z tym żyć ? Odpowiedz Link Zgłoś
donjuan Re: tak zwany ŁOKIEĆ TENISISTY 15.06.04, 13:27 Przed 20 laty mialem podobnie . Zastrzyki dewizowe nie pomogly . Pomogla rada kolegi aby zawinac lokiec w bandaz i nosic go az do skutku . Po dwoch miesiacach bol zniknal i dotad nie powrocil . Radze sprobowac . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malaga1234 Re: tak zwany ŁOKIEĆ TENISISTY IP: *.escom.net.pl 15.06.04, 18:26 Mnie pomogli na SKRZE w Wawie, w przychodni medycyny sportowej.Rewelacyjna fizykoterapeutka pomogła pozbyć się tego potwornego bólu.Ja przeszłam za pierwszym razem /bo 2 razy miałam /wszystkie możliwe terapie:gips,unieruchomienie,blokady ze sterydów,rehabilitację,pętlę na szyji,że niby to od kręgosłupa,izykoterapię typu DD i inne bzdety.Już nawet nie zliczę co jeszcze.Dopiero szwagier poradził mi z tą fizykoterapią na Skrze/szwagier jest lekarzem rehabilitacji/,ale zwykle rodzinie się nie wierzy, więc nawet wcześniej go nie pytałam o zdanie.Ale tylko ta fizykoterapia wykonana prawidłowo mi pomogła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makabra Re: tak zwany ŁOKIEĆ TENISISTY IP: *.acn.pl 15.06.04, 21:54 Błagam..napisz jaka konkretnie terapia pomogła na tej Skrze i kto wykonywał. Plllizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: MALAGA - daj tips IP: *.54.62.82.tisdip.tiscali.de 17.06.04, 21:43 makabra-sorry, ale odpowiem "szeroko" na twoj mail jutro . Mam "makabre" z innymi sprawami pozdr.A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malaga1234 Do makabry pr. o mail. IP: *.escom.net.pl 17.06.04, 16:16 Nie wiem dlaczego moja prośba do makabry o mail ukazała się w środku, a nie na końcu? Odpiszę na Twój mail,tylko podaj kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malaga1234 Re: tak zwany ŁOKIEĆ TENISISTY IP: *.escom.net.pl 18.06.04, 21:00 Idż do pani Eli na Skrze, na fizykoterapii w piwnicy.Ona sama dobierze Ci zabiegi, bo jest mądrzejsza od niejednego lekarza.Super profesjonalizm.Życzę powodzenia w walce z tym schorzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makabra dziękuje MALADZE IP: *.acn.pl 19.06.04, 17:22 dzięki za podpowiedź. Udam się niebawem tym tropem. Odpowiedz Link Zgłoś