Dodaj do ulubionych

Na tropie punktu G

17.03.12, 02:07
ja mogę powiedzieć że rzeczywiście istnieje! I wytrysk też i absolutnie proszę nie mylić wytrysku z popuszczeniem moczu. Owszem kiedy mój wytrysk nastąpił pierwszy raz (w wieku 25 lat) w pierwszym momencie pomyślałam : Boże ja się zesikałam! jednak tak nie było. Był to zupełnie inny zapach niż zapach moczu. w tej chwili mam37 lat i nie raz doznałam wytrysku i z całą świadomością mogę stwierdzić że nie jest to popuszczenie moczu. Jest to przepiękny wielki orgazm. I rzeczywiście jest on związany z punktem G. Może wytłumaczę tak: do 25 roku życia byłam raczej bierna. około 25 roku życia natrafiłam na mężczyznę, który przyczynił się do mojego wytrysku. Po prostu znalazł u mnie ten punkt G i między innymi ja sama w tym momencie go odnalazłam. Na dzień dzisiejszy wiem gdzie go mam i staram się nakierować mężczyznę tak aby go znalazł. Bardziej otwarłam się w sprawach łóżkowych a kiedyś byłam bierna. Bardzo dużo zależy od tego jakie my kobiety jesteśmy. Jesli jesteśmy bierne i nie otwieramy się to możemy zapomnieć o jakiejkolwiek satysfakcji w łóżku. No niestety lub stety trzeba więcej z partnerem rozmawiać na temat sexu, co lubimy co nam się podoba a co nie. I odwrotnie co podoba się lub nie partnerowi. Wtedy rzeczywiście jest łatwa droga do przepięknego orgazmu i do wspaniałego spełnienia!
Obserwuj wątek
    • gadolinn punktu G wyszedl z mody 17.03.12, 08:39
      teraz modny jest punkt H
    • meev Na tropie punktu G 19.03.12, 20:56
      Piękny rysunek poglądowy, szkoda tylko że opisywał go jakiś przedszkolak-zerówkowicz. Gdzie jest pochwa??? W ujściu cewki moczowej? :) Buhahaha...
    • coppermind Na tropie punktu G 19.03.12, 21:26
      legendarny punkt G jest na końcu słowa shoppinG.
      samice większości zwierząt podniecają się gromadzeniem
      duperelków - i homo sapiens nie jest tu żadnym wyjątkiem.
    • cezar85 ze mną każda dochodzi 19.03.12, 22:36
      mam pięciocentymetrowego penisa i gruby portfel
    • madmaxs Na tropie punktu G 20.03.12, 07:33
      podstawa artykulu to zachecajaca fotka :)
    • elemelska punktu G 20.03.12, 10:58
      Ja mam punkt "R", ale nie powiem gdzie ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka