Dodaj do ulubionych

Problem z brzuchem - Pomóżcie!!

21.03.12, 15:49
Witam.
Jestem szczupłą osobą natomiast mam kłopot z brzuchem. Wstaję rano i brzuch jest w miarę płaski jednak wystarczy że wypiję pół szkalnki wody czy herbaty, zjem kawałeczek chlebka a brzuch nagle tak mi wysadza jakbym była w ciąży. Nie mam wzdęć, nic mnie nie boli tylko poprostu nagle robi mi się wielki brzuch tak bardziej od góry i zazwyczaj utrzymuje się tak przez cały dzień - no chyba że później bardzo mało jem to troszkę się zmniejsza.
Jak myślicie jaka może to być przyczyna?
Będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • kasiaania20 Re: Problem z brzuchem - Pomóżcie!! 21.03.12, 15:55
      Czytając twój opis mam wrażenia, że masz anoreksję i bardzo przejmujesz się swoją wagą ciała i bardzo zwracasz uwagę na swój wygląd.
      • becia88 Re: Problem z brzuchem - Pomóżcie!! 21.03.12, 16:08
        Nie mam anoreksji i nigdy jej nie miałam. Jestem poprostu szczupła tak jak i moi rodzice a brzuch mi przeszkadza choćby w tym żeby zawiązać buty. Jak prawie każdy chcę dobrze wyglądać to nic dziwnego, tym bardziej teraz gdy nadchodzi wiosna i lato i nie wszystko uda się zamaskowac pod kurtką, szczególnie jak masz wysadzony brzuch i wylewa się koło paska od spodni po pół szkalnce wody. Dla mnie to jest dziwne.
        • kasiaania20 Re: Problem z brzuchem - Pomóżcie!! 21.03.12, 16:22
          Jak ktoś ma już taki brzuch, że nie może zawiązać butów to ma po prostu otyłość i musi zmienić dietę.
          • becia88 Re: Problem z brzuchem - Pomóżcie!! 21.03.12, 16:48
            Gratuluję kąśliwości!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka