Gość: tomeko IP: *.pkobp.pl 11.03.02, 14:04 lekarz po stwierdzeniu u mnie SM zalecił mi kurację której kaszt miesięczny wynosi ok. 4000zł. Nie stać mnie na takie leczenie. Szukam informacji o wszelkich alternatywnych sposobach leczenia SM. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mimi Re: SM IP: *.dial.inet.fi 11.03.02, 17:58 No coz napewno ma informacja cie nie pokrzepi ja choruje na MG jest to podobne schorzenie lecz nie mozesz zaniechac leczenia bo moze byc gorzej .Natomiast proponuje abys skontaktowal sie z AM na Banacha w Warszawie i napewno znajdzie sie wyjscie z tego problemu.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
uve Re: SM 13.03.02, 04:59 Czesc Tomeko. Czytam Twoj post i naprawde Ciebie mi szkoda. 4000 tysiace zlotych na miesiac to jest suma astronomiczna, pozatem nie mysle ze ci lekarze sa w stanie wyleczyc ta chorobe. Mozesz skorzystac z naszej pomocy, zajrzyj na post; 'Promocja zdrowia' tam jest link, mozesz sie skontaktowac z bosem. Nasza cena to ulamek tej ktora tu podajesz. Tylko nie zwazaj na lamenty niektorych jak Deino, czy Hystero. Okazuje sie ze sa to chyba swego rodzaju specjalisci (Hystero) specjalizujacy sie w leczeniu grypy, poprzez podawanie aspiryny, ale i to nie zawsze im sie udaje. Pamietaj decyzja nalezy do Ciebie. Pozdrawiam - uve. Odpowiedz Link Zgłoś