Dodaj do ulubionych

dr Anna Majka

04.05.12, 17:29
WItam

Czy korzystał ktoś z Was z porady w/w lekarza?

Jestem obecnie na diecie zaleconej przez P. Anne i chetnie nawiąże kontakt z innymi osobami.

Pozdrawiam Agnieszka
Obserwuj wątek
    • gonia333 Re: dr Anna Majka 08.05.12, 13:48
      Witaj!
      Byłam ostatnio z mężem u dr Majka. Mąż stosuje się wg jej diety ale dopiero 2 tygodnie.
      • agnes181jaw2008 Re: dr Anna Majka 08.05.12, 15:41
        ja tez jestem na diecie dopiero 2 tydzien :)
        • gonia333 Re: dr Anna Majka 09.05.12, 09:11
          A do jakiego miasta jeździsz do tej lekarki? My do Wadowic. Jak się czujesz i czy odpowiada ci ta dieta? Mój mąż ledwo zjada te porcje zalecone przez dietetyczkę.
          • agnes181jaw2008 Re: dr Anna Majka 09.05.12, 12:50
            ja byłam w Ząbkowicach ponieważ Panie pomyliły się i do Katowic na liste mnie nie wpisały. Jestem z okolic Katowic.

Jak sie czuje .... jakbym nie była na diecie :) takze ledwo zjadam te porcje, pierwsze 2-3 dni brzydko mówiąc wciskałam w siebie i rosło mi w ustach no ale już teraz jest inaczej. Jak siedze w domu i sie nudze to chetnie co te 3 godzinki coś zjem.

Mam mały problem z obiadami.... mianowicie gotując zupke jakąkolwiek jak później wywarzyć z niej 250 g ziemniaków? np z jarzynowej? nie gotuje w małym garnku ponieważ pracuje na dwa etaty i poprostu nie mam kiedy więc póki co jade na pomidorowej z makaronem :)
            Jak sobie radzisz z takim problemem?

No i pytanko.... pytaliście moze czy mozna jesc watróbke drobiową?

Czy mąz widzi jakiś spadek wagi itp?

Ja stane na wage po równym miesiącu......
            • gonia333 Re: dr Anna Majka 09.05.12, 14:44
              Ja jestem z okolic Krakowa. Mój mąż cały czas ma dość jedzenia takich ilości jedzenia. Ma dietę 2200 kcal. A jaką Pani ma? Ja ogólnie zajmuję się ważeniem wszystkiego. Jak gotuję zupę to dla męża w osobnym garnku bo nie sposób inaczej. Może będziemy pisać na adres gazety? gonia333@gazeta.pl
            • martinkubiak Re: dr Anna Majka 06.06.12, 12:51
              ja też byłam u pani doktor,tylko że 5 miesięcy temu i efekty są rewelacyjne!!!! Schudłam 13kg nie robiąc praktycznie nic!!! No oczywiście oprócz jedzenia,dużej ilości jedzenia i zlikwidowaniu słodyczy. Jestem zachwycona,szczupła i szczęśliwa:) Teraz byłam na wizycie 1.06 i jestem już na utrzymaniu wagi. Ważyłam 67kg a teraz ważę 54:) Ta Pani jest rewelacyjna!!! Co do wątróbki to można jeść,właśnie o to ostatnio pytałam. Zresztą wszystkie podroby można. Życzę sukcesów i wytrwałości bo naprawdę warto!!!
    • wanilkowa Re: dr Anna Majka 17.05.12, 07:55
      I co jakie efekty? Ja zaczynam po raz drugi od poniedziałku, działałam w lutym ale zawaliłam:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka