IP: *.elk.mm.pl 06.07.04, 19:28
Wyczczytałam gdzieś o środku o nazwie detix. Podobno to jakiś natutalny
antybiotyk. Czy ktoś mógłby mnie oswiecić, cóż to właściwie jest, jakiej
firmy, gdzie kupić, za ile i jak dawać dziecku?
Podziękowanka.
Obserwuj wątek
    • florest Re: DETOX 06.07.04, 19:42
      Zastanów się zanim podasz dziecku coś co nie jest do końca poznane.Gdzieś
      przeczytałaś i chcesz dać dziecku??
      • sienka1 Re: DETOX 06.07.04, 19:55
        Po pierwsze przepraszam za literówke, preparat to oczywiście detox. Natomiast
        jeśli chodzi o podawanie dziecku, to mogę się wytłumaczyć. Właśnie mojemu
        synowi przepisano 7 (słownie: siódmy) antybiotyk w ciągu ostatnich 4 miesięcy.
        Mam już dość, ile w koncu można truć dzieciaka, tym bardziejże w wyniku tych
        antybiotyków tak do końca nie zdrowieje, jest po prostu bardziej lub mniej
        przeziębiony. Dlatego też szukam czegoś naturalnego, może nie zauważyłaś,
        florest, ale proszę o dokładne informacje na temat tego leku.
        • florest Re: DETOX 06.07.04, 20:28
          Przepraszam,ale Detox to chyba to samo co niesłynna Vilcacora.O ile się nie
          mylę to Cat Claw czyli ,koci pazur,i nie nadaje się dla dzieci,ponieważ ma dość
          silne działanie.To jest preparat,który nie przeszedł odpowiednich badań
          klinicznych i jego działanie jest tak naprawdę nie potwierdzone naukowo.Więc
          może najpierw spróbówać trzeba innych metod naturalnych.Może homeopatia.Tyle
          wiem,i twój wybór co dasz dziecku,ale jeśli się zdecydujesz to bądż ostrożna.
          • Gość: ula__ Re: DETOX IP: *.chello.pl 06.07.04, 22:12
            DETOX to właśnie koci pazur. Produkowany jest przez ARKOPHARMA-Francja.
            Brałam ten preparat, jednak dziecku też bym nie podała tak jak każdego innego
            preparatu z innego źródła niż apteka.
            Jeśli chcesz dowiedzieć sie o nim więcej wpisz: VISION - preparaty,bo to jedna
            z firm która jest jego dystrybutorem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka