Dodaj do ulubionych

Łokiec tenisisty

31.10.12, 08:18
Witam
Czy ktos zna najlepszy sposób na wyleczenie łokcia tenisisty?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • chyba.ze Re: Łokiec tenisisty 31.10.12, 19:48
      Mój ortopeda powiedział mi, że niestety pozostaje tylko zagipsowanie i unieruchomienie ręki przez dłuższy czas.
      A i to nic pewnego.
    • 3mi.sie Re: Łokiec tenisisty 02.11.12, 22:46
      czynniki wzrostu, sprawdzone na sobie, coraz więcej w necie na ten temat
      wszelkie inne zabiegi to strata czasu i pieniędzy

• sokhna Re: Łokiec tenisisty 04.11.12, 22:28
      Gips na min 4 tygodnie...
    • lopi1 Re: Łokiec tenisisty 06.11.12, 13:55
      Wyleczyłem to akupunkturą, ziołami chińskimi, bańkami chińskimi i masażami. Te masaże pewnie niewiele pomogły ale igły i bańki były pomocne.
      • sara1711 Re: Łokiec tenisisty 06.11.12, 14:10
        lopi1 napisała:

> Wyleczyłem to akupunkturą, ziołami chińskimi, bańkami chińskimi i masażami. Te
        > masaże pewnie niewiele pomogły ale igły i bańki były pomocne.

dzięki może to bedzie pomocne :)
      • sigrid-1 Re: Łokiec tenisisty 19.11.12, 21:15
        Zioła na łokieć tenisisty? Moim zdaniem to kiro terapia, diadynamik, lub interdyn.
    • sara1711 Re: Łokiec tenisisty 06.11.12, 14:19
      tylko nie zapytałam jakie to zioła?
    • rafalo31 Re: Łokiec tenisisty 07.11.12, 07:46
      wiem co to jest łokieć tenisisty gdyż moja praca jest monotypowa,mnie pomogła rehabilitacja ,przede wszystkim krioterapia,oraz sciagacz na nadgarstek
      • donjuan Re: Łokiec tenisisty 17.11.12, 13:47
        Znam sposób sprawdzony i gwarantowany. Wyleczyłem się przez owinięcie łokcia bandażem i noszenie go przez ok 2 miesiące .
        • kands_83 Re: Łokiec tenisisty 20.11.12, 13:29
          pomysł ciekawy iście ze XVIII-wiecznych poradników medycznych. Mamy jednak XXI wiek i są nowocześniejsze metody o wiele bardziej skuteczniejsze. Łokieć tenisisty to schorzenie lubiące się powtarzać, jeśli masz czas na stosowanie super metod babciowych receptur to powodzenia! Jeśli jednak wolisz rozwiązać problem raz na zawsze to polecam pulsacyjne pole niskich częstotliwości. Jest takie urządzenie Biomag, które wykorzystuje to pole magnetyczne. Działa przeciwbólowo i regenerująco, zapobiega obrzękom a jego zastosowanie jest szerokie. Nie trzeba chodzić na rehabilitacje i czekać w długich kolejkach. Znajomy z tego korzystał i bardzo mu to pomogło. Oczywiście wcześniej przeszedł przez miliardy super działających receptur. Szkoda człowieka, ale przynajmniej już jest za tym. Jak chcesz się dowiedzieć czegoś więcej to zapraszam na prive.

Pozdrawiam i powodzenia!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka