Dodaj do ulubionych

lampa bioptron pytanie

01.05.13, 18:12
witam!

uzywam lampy bioptron do leczenia trądzika i jestem bardzo zadowolona moja skóra po kilku dniach naswietlania regeneruję się i powoli znikają blizny chciałabym jej równiez zastosowac w innym celu mianowicie w leczeniu złamania.Miałam kiedys kilka krotnie złamany nos teraz jest on krzywy i pewnie zrosty tez są krzywe czy naświetlając lampą bioptron mogę sprawdzic ze kosci sie zregeneruja tzn mój nos bedzie taki jak przez złamaniami.słyszałam ze lampa przyspiesza mineralizowanie kosci ale regeneracje ?
Obserwuj wątek
    • aqua48 Re: lampa bioptron pytanie 02.05.13, 10:26
      mindmonkey napisała:

chciałaby
      > m jej równiez zastosowac w innym celu mianowicie w leczeniu złamania.Miałam ki
      > edys kilka krotnie złamany nos teraz jest on krzywy i pewnie zrosty tez są krzy
      > we czy naświetlając lampą bioptron mogę sprawdzic ze kosci sie zregeneruja tzn
      > mój nos bedzie taki jak przez złamaniami.słyszałam ze lampa przyspiesza mineral
      > izowanie kosci ale regeneracje ?

Nie. Jeśli nos zrósł się już krzywo to lampą go nie wyprostujesz, lampa może tylko PRZYSPIESZYĆ gojenie.
      Idź do chirurga i zapytaj go co można zrobić, żeby przywrócić nosowi świetność.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka