17.05.13, 21:16
witam.dzisiaj zaczął mnie boleć nos.ból odczuwam raczej wewnątrz, na prawym skrzydełku nosa. lekko boli cały czas, a jak mocniej wciągam powietrze i skrzydełka nosa się poruszają to wtedy boli dosyć mocno. ból nie nasila się natomiast jak dotykam to miejsce.nos nie jest zaczerwieniony ani opuchnięty. przed chwilą naczytałam się o czyraku i się przeraziłam, bo jestem hipochondrykiem. teraz już nie wiem czy to zwykła krosta w nosie czy już czyrak?jak mogę to odróżnić?jak postępować w najbliższym czasie?jak na złość zaczął się weekend i lekarz rodzinny nie przyjmuje...
Obserwuj wątek
    • nannyjo32 Re: czyrak? 17.05.13, 22:44
      przy trzyrakach mialam goraczke badz stan podgoraczkowy i miejsce z czyrakiem bylo opuchniete i odczowalam takjakby rwanie. Pewno masz tylko jakas chrostke a to boli jak jest umiejscowione w nosie badz uchu. No chyba ze mialas czyraki juz wczesniej to mozliwe ze bedziesz miala tak jak ja, wychodzily mi wszedzie az sie przerzucilo wszstko w glab pachwin i chirurg musial nacinac i dreny wkladac na 5cm. Mi pomogla autoszczepionka od 11 lat mam spokoj.
    • horpyna4 Re: czyrak? 18.05.13, 14:29
      Na pewno nie zaszkodzą gorące okłady z roztworu sody oczyszczonej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka