Dodaj do ulubionych

senne życie

IP: *.murator.com.pl 27.07.04, 10:13
Z żywej dziewczyny zamieniłam się w chodzący sen. Po każdym posiłku,
najchetniej poszłabym spać, spowalniają się moje reakcje, mam problem z
koncentracją, wysławianiem się. Przyłapuję się, że chwilami tracę kontakt,
tak jakbym przez chwilę wyłączała się z otoczenia. Łatwo jest mnie
wyprowadzić z równowagi, czyję wtedy walenie w klatce, choć złości raczej nie
wyrażam. W czasie ciąży miałam poziom cukru poniżej normy. Możecie mi coś
doradzić ??? W którym kierunku pójść, do kogo się zwrócić?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: senne życie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.04, 12:09
      hmm, ja tez musze przynac że jest mi często dośc sennie, ale chyba to teraz
      taka pogoda, nie sadzę bys na dłuższą metę musiała się tym martwić, bo powinno
      za niedługo przejsć, natomiast jeśli jest to u ciebie bardzo systematyczne
      zjawisko, np codziennie przez ponad miesiac no to przyznam że nalezałoby się
      temu blizej przyjżeć, najpierw wizyta u internisty, on cię skieruje dalej,
      napisz jaki prowadzisz tryb zyia, co robisz na codzień, to tez ci cos wytłumaczę
    • Gość: hydrogen Re: senne życie IP: *.gfk.pl 27.07.04, 13:09
      > Z żywej dziewczyny zamieniłam się w chodzący sen. Po każdym posiłku,
      > najchetniej poszłabym spać, spowalniają się moje reakcje, mam problem z
      > koncentracją, wysławianiem się. Przyłapuję się, że chwilami tracę kontakt,
      > tak jakbym przez chwilę wyłączała się z otoczenia. Łatwo jest mnie
      > wyprowadzić z równowagi, czyję wtedy walenie w klatce, choć złości raczej nie
      > wyrażam. W czasie ciąży miałam poziom cukru poniżej normy. Możecie mi coś
      > doradzić ??? W którym kierunku pójść, do kogo się zwrócić?

Prawdopodobnie masz źle odżywiony organizm. Możesz trochę pokombinować z dietą
      np zwróć uwagę po czym czujesz się słabiej a po czym mniej słabo i staraj się
      wprowadzić modyfikacje. Polecam też ograniczyć węglowodany może to wystarczy.
      Jednak najbardziek kompleksową metodą jest zbadanie składu mineralnego włosów
      na tej popdstawie lekarz oceni co jest nie tak i co zrobić aby wszystko był ok.
      Pozdro
      • Gość: T. Re: senne życie IP: 5.6R* / *.wireless.com.py 28.07.04, 22:44
        Polecam preparaty zawierajace guarane - pobudzaja i nie szkodza jak kawa lub
        inne tego typu uzywki.

www.livestyle-shop.com/catalog/index.php?cPath=18_51

• Gość: malgorzata Re: senne życie / do hydrogen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 08:10
        Co jest z Toba czlowieku? Siedzisz na tym forum by na kazdym watku
        wpisac "zbadaj wlosy"? Oszalales czy zartujesz sobie z kazdego uzytkownika tego
        forum?
    • Gość: Artur Re: senne życie IP: *.usask.ca 28.07.04, 22:51
      Jedna z mozliwosci jest obecnosc bezdechu nocnego. Dla diagnozy lub wykluczenia
      konieczne badanie w laboratorium snu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka