Gość: swinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 10:59 cze wam:) sluchajcie czy ktos moze mi polecic jakis dobry klubik z zajeciami Yogi, najlepiej Bighram Yoga, ale nei kkniecznie. ahas, i jakies cenki mniej wiecej:) dziex serdeczne 8) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anna Re: YOGA W WAWIE???? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.08.04, 20:19 Jest klub na Lazurowej 14 ?Jelonki/ Ja obecnie chodzę na qigong. Anna J Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ysia Re: YOGA W WAWIE???? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.08.04, 11:18 ceny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna J. Re: YOGA W WAWIE???? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.08.04, 15:41 Powiem szczerze, że nie patrzyłam dokładnie. Bede w środe to postaram się spisać i co tam robią dokładnie. Ja za qigong za 1,5 godz płace 2 zł., ale na tablicy były podane jakieś ceny cos jakby 45 zł i jeszcze jedna cena.Wiem ze sa równiez zajęcia dla dzieci. Pozdrawiam Anna J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna J. Re: YOGA W WAWIE???? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.08.04, 18:06 No cóż jest tam calanetics, karate.areobik ale nie było z kim rozmawiać z tablicy spisałam telefon więc go podaję:665-37-55 Pozdrawiam Anna Odpowiedz Link Zgłoś