kaaziu1 03.06.13, 16:04 OD jakiegos czasu odczuwam okropny bol w brzuchu, jakby ktos kul mnie igla od srodka. nie mam biegunki ani wymiotow. przestalam jesc pieczarki, bo po nich az plakalam z bolu. czy ktos z Was tak mial? co to moze byc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Re: klucie w brzuchu 03.06.13, 16:25 kaaziu1 napisał(a): > OD jakiegos czasu odczuwam okropny bol w brzuchu, jakby ktos kul mnie igla od s > rodka. nie mam biegunki ani wymiotow. przestalam jesc pieczarki, bo po nich az > plakalam z bolu. czy ktos z Was tak mial? co to moze byc? To może być powód, aby pójść do lekarza. S. Odpowiedz Link Zgłoś
sp9tcu W którym miejscu boli 03.06.13, 21:51 Po jakiej stronie proszę zharakteryzować miejsce tego bólu Odpowiedz Link Zgłoś
2margo00 Re: klucie w brzuchu 04.06.13, 15:38 Wydaje mi sie ze masz klopoty zwątroba.Ale zeby to stwierdzic trzeba isc do kekarza ktory da sierowanie na badania.Pozdrawiam-M. Odpowiedz Link Zgłoś
kaaziu1 Re: klucie w brzuchu 04.06.13, 23:13 Powiem szczerze ze caly brzuch boli Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: klucie w brzuchu 05.06.13, 09:47 kaaziu1 napisał(a): > Powiem szczerze ze caly brzuch boli To nie czekaj tylko leć na USG i do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś