Dodaj do ulubionych

Ginekolog - Trójmiasto

26.07.13, 10:58
Dziewczyny z Trójmiasta, czy możecie polecić mi jakąś dobrą ,sprawdzoną,znającą się na swoim fachu panią ginekolog najlepiej z doktoratem?
Obecnie chodzę do pani dr.Kuligowskiej-Ciecieląg , ale im dłużej do niej chodzę tym mam coraz gorsze zdanie o niej.Niby wiedzę ma,ale jest strasznie roztrzepana.Zawsze mi źle wypisze receptę.A to czegoś brakuje,jakiejś informacji,a to nie wpisała w tym miejscu co trzeba,a to recepta miała być bezterminowa a pani doktor wpisała datę tam gdzie nie powinna i recepta ważna miesiąc.Jak trzeba podjąć jakąś decyzję dot.leczenia,czy zabiegu wysyła do innych specjalistów.Rozumiem,żeby tak robił "zwykły" lekarz ale doktor z tytułem to już powinna sama zadecydować czy ktoś się kwalifikuje do danego zabiegu czy sposobu leczenia czy nie.Jakaś taka mało konkretna jest.Wizyta ogranicza się do dzień dobry,na fotel,recepty,do widzenia.Ja wiem,że na pogaduchy do ginekologa się nie idzie,ale zawsze przyjemniej jak lekarz nie jest takim sztywniakiem i nie traktuje pacjenta,jako kolejny X do odhaczenia i atmosfera wtedy też jest inna.Tym bardziej,że wiadomo iż badanie ginekologiczne do najmilszych nie należy.
Zatem czy możecie mi kogoś fajnego,z dużą wiedzą i konkretnego polecić?
Obserwuj wątek
    • k1234561 Re: Ginekolog - Trójmiasto 03.08.13, 17:05
      Czy naprawdę nikt z Trójmiasta nie chodzi do ginekologa?
      Czy w Gdańsku,Gdyni i Sopocie naprawdę nie ma nikogo godnego polecenia?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka