Dodaj do ulubionych

Ból biodra

23.09.13, 15:54
Cześć . Jestem Mateusz i mam 15 lat . Mam dość spory problem . Otóż uprawiam sport (Lekkoatletyka oraz Piłka Nożna) Mam dość dobre wyniki . W lekkoatletyce mogłem być w kadrze reprezentacji Polski juniorów ... Właśnie, mogłem . Jakieś 2 lata temu na meczu doznałem dziwnej kontuzji . Otóż dostałem tak zwaną "kosę" od dwóch zawodników na raz . Od razu poczułem dziwny ból w prawym biodrze i padłem na murawę . Ból był okropny . Niestety badania, rezonanse nic nie wykazały. Byłem u prywatnych ortopedów i straciłem sporo pieniędzy, ale dalej nic . Jedynie co wiem, to to, że mam jakieś poziomy nie tak - Jeśli będzie potrzebne napiszę dokładniej. Lekarze mówili, że to nie może sprawiać bólu . Na szczęście po roku bólu przestało mnie boleć.. Do wczoraj. Cały rok mocno pracowałem nad formą i znów dobrze mi szło . Wczoraj na meczu piłki nożnej zostałem sfaulowany i znów czuje ten ból . Na Wf nie mogłem ćwiczyć z powodu bólu . Ból jest okropny i znów przekreśla moją sportową karierę . Ból występuje około kości wystającej z tyłu oraz w okolicach pośladka . Bardzo proszę o pomoc .

Mateusz
Obserwuj wątek
    • aqua48 Re: Ból biodra 23.09.13, 16:40
      Stłuczona kość ogonowa potrafi boleć przez rok...
      • mgonzo981 Re: Ból biodra 23.09.13, 16:46
        Myślę, że to nie kość ogonowa . Ból jest po prawej stronie , anie po środku :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka