Dodaj do ulubionych

niepokojące objawy

12.01.14, 18:29
Witam. Od prawie 3 lat zmagałam się z silnym stresem. Teraz jest poprawa, ale mam niepokojące objawy. Byłam u lekarza , który po EKG nie stwierdził nic oprócz nerwicy. Po całym dniu na wieczór w lewej nodze mam coś jak bąbelkowanie , za dnia pojawiają się bóle w okolicy klatki po lewej stronie - takie gniotące, ale zauważyłam, że jak zjem coś konkretnego najlepiej ciepłego od razu się zmniejsza. Co to może być?
Obserwuj wątek
    • sp9tcu Od sp9tcu 12.01.14, 21:23
      Nerwica
      od kregosłupa
      idź do psychiatry
    • madopar50 Re: niepokojące objawy 13.01.14, 10:41
      neurolog!
    • maniekpi Re: niepokojące objawy 14.01.14, 10:40
      Witam.
      Przyczyną degradującą umysł,jest żywienie niskokaloryczne i nisko tłuszczowe!
      U osób stosujących te diety prawie zawsze rozwija się nerwica o typie neurastenii.
      Diety nisko tłuszczowe powodują wzrost poziomu lipidów,depresję i ogólnie osłabienie.
      Zaburzenia psychiczne,większą śmiertelność,krótsze życie,przedwczesne starzenie,stałe uczucie zmęczenia,bule głowy,zaburzenia rytmu serca,lęki,płaczliwość,zaburzenia pamięci i znaczny spadek wydolności psychicznej i intelektualnej.
      Powszechne zaburzenie snu,zmniejszenie zdolności do pracy i zmniejszenie wydajności pracy.
      Jedyną skuteczną metodą leczenia,jest prawidłowe żywienie istoty ludzkiej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka