Gość: QQQ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 18:55 Od kilkunastu dni mam ścierpnięte duże palce u stóp, non - stop. Co to jest ? Czuje paluchy ale są cały czas ścierpnięte ... HELP ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Q Re: CO TO JEST ?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 10:55 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: CO TO JEST ?????????? IP: *.ss.shawcable.net 20.08.04, 15:59 Mozliwosci jest duzo: zle obuwie, problemy z krazeniem (ile masz lat, palisz?), wplyw lekow i chemikaliow (rozwaz jakie leki ostatnimi tygodniami bralas(es) i sprawdz czy nie sa to leki potencjalnie uszkadzajace neurony czuciowe (spytaj lekarza), czy jestes zawodowo narazona (ny) na chemikalia i rozpuszczalniki organiczne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: CO TO JEST ?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 20:26 Obuwie, krążenie - ok L.25 i palę (...dużo) Jedyne "leki" ostatnio to brane na własną rekę - potas, magnez, tran. Zerowy kontakt z chemikaliami i innymi paskudztwami w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: CO TO JEST ?????????? IP: *.ss.shawcable.net 20.08.04, 21:23 Przestan palic, zobacz zwyklego rodzinnego lekarza, niech ci sprawdzi puls na nogach, popros o poziomy potasu, wapnia, magnezu, bilirubiny, cholesterolu, zamow sobie wizyte u neurologa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: CO TO JEST ?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 08:28 A może to być skutek terapiii manualnej u neurologa ? Po treningu "wypadł" mi krążek i poszłam "nastawiać kręgosłup", acz po wizycie było ok. W każdym bądź razie za m-c znów go widzę, i się dowiem. Dzięki za rady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: CO TO JEST ?????????? IP: *.ss.shawcable.net 21.08.04, 15:30 tez mozliwe Odpowiedz Link Zgłoś