Dodaj do ulubionych

CO TO JEST ??????????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 18:55
Od kilkunastu dni mam ścierpnięte duże palce u stóp, non - stop.
Co to jest ?
Czuje paluchy ale są cały czas ścierpnięte ...

HELP !
Obserwuj wątek
    • Gość: Q Re: CO TO JEST ?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 10:55
      up
    • Gość: Artur Re: CO TO JEST ?????????? IP: *.ss.shawcable.net 20.08.04, 15:59
      Mozliwosci jest duzo: zle obuwie, problemy z krazeniem (ile masz lat, palisz?),
      wplyw lekow i chemikaliow (rozwaz jakie leki ostatnimi tygodniami bralas(es) i sprawdz czy nie sa to leki potencjalnie uszkadzajace neurony czuciowe (spytaj lekarza), czy jestes zawodowo narazona (ny) na chemikalia i rozpuszczalniki organiczne?
      • Gość: Q Re: CO TO JEST ?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 20:26
        Obuwie, krążenie - ok
        L.25 i palę (...dużo)
        Jedyne "leki" ostatnio to brane na własną rekę - potas, magnez, tran.
        Zerowy kontakt z chemikaliami i innymi paskudztwami w pracy.
        • Gość: Artur Re: CO TO JEST ?????????? IP: *.ss.shawcable.net 20.08.04, 21:23
          Przestan palic, zobacz zwyklego rodzinnego lekarza, niech ci sprawdzi puls na nogach, popros o poziomy potasu, wapnia, magnezu, bilirubiny, cholesterolu, zamow sobie wizyte u neurologa
          • Gość: Q Re: CO TO JEST ?????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 08:28
            A może to być skutek terapiii manualnej u neurologa ?
            Po treningu "wypadł" mi krążek i poszłam "nastawiać kręgosłup", acz po wizycie
            było ok.
            W każdym bądź razie za m-c znów go widzę, i się dowiem.

Dzięki za rady.
            • Gość: Artur Re: CO TO JEST ?????????? IP: *.ss.shawcable.net 21.08.04, 15:30
              tez mozliwe
    • abstrakt2003 Re: CO TO JEST ?????????? 21.08.04, 08:35
      Podagra :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka