cobaco27 24.03.14, 19:32 zrobił mi się podejrzany pieprzyk, swędzi i ciągnie, jest trochę szorstki, czy to może być groźne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ann.38 Re: podejrzany pieprzyk 24.03.14, 20:52 Tutaj na forum nikt Ci tego nie powie. Musisz iść do lekarza. Są pewne cechy znamion, które powinny zaniepokoić- zmiany w wielkości, barwie, swędzenie, pieczenie, krwawienie itd. Jednak to lekarz musi obejrzeć. Też miałam różne znamiona posiadające owe niebezpieczne cechy, ale akurat jedno zainteresowało lekarza, m. in dlatego, że miało nierównomierne brzegi. Było jakiś czas pod obserwacją. Okazało się niegroźne. Po prostu idź do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
bianka29 Re: podejrzany pieprzyk 10.04.14, 12:33 ja tez bym doradzała usunąć, jakis czas temu samoistnie zrobił mi sie podobny, nad biodrem, jedyny dobry dermatolog jakiego mogłabym Ci podsunąć jest w katowicach: www.medis.pl Odpowiedz Link Zgłoś
saqigar Re: podejrzany pieprzyk 10.04.14, 15:38 Widze, ze reklamujacy medis ruszyli do boju. Ale jak juz reklamujesz, to wprost, bez dupereli na temat twoich doswiadczen, ktorych najpewniej nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś