Dodaj do ulubionych

wesele a choroba

27.04.14, 19:38
Witajcie, mam pytanie. Wczoraj bawiłam się na weselu, przetańczyłam całą noc do 5 rano, dziś też byłam na poprawinach, tańczyłam. Czy gdybym była chora na białaczkę byłoby to możliwe?
Obserwuj wątek
    • sp9tcu Re: wesele a choroba 27.04.14, 20:56
      trol
      chyba jeszcze sa procenty w głowie
      • aqua48 Re: wesele a choroba 28.04.14, 17:27
        Na tych poprawinach też piłaś?
        • ada290292 Re: wesele a choroba 28.04.14, 21:11
          Nie piłam ani na weselu ani na poprawinach. Pytam serio.
          • robak.rawback Re: wesele a choroba 28.04.14, 21:47
            a dlaczego mialoby byc niemozliwe?
            • ada290292 Re: wesele a choroba 28.04.14, 23:10
              Bo wtedy człowiek jest bardzo słaby
              • aqua48 Re: wesele a choroba 29.04.14, 09:38
                ada290292 napisał(a):

> Bo wtedy człowiek jest bardzo słaby

Jeśli masz wątpliwości czy jesteś chora czy nie, to najlepszą metodą na postawienie właściwej diagnozy jest wizyta u lekarza onkologa i odpowiednie badania.
                Ludzie chorzy na raka potrafią się zmobilizować do wysiłku, a ciężka choroba szczególnie w początkowym stadium nie musi objawiać się niemożnością czynnego uczestniczenia w weselu...
                • ada290292 Re: wesele a choroba 29.04.14, 10:30
                  Tylko, że dla mnie to nie była mobilizacja do wysiłku, robiłam to z czystą przyjemnością.Nie czułam się w ogóle zmęczona!!
                  • aqua48 Re: wesele a choroba 29.04.14, 14:26
                    ada290292 napisał(a):

> Tylko, że dla mnie to nie była mobilizacja do wysiłku, robiłam to z czystą przy
                    > jemnością.Nie czułam się w ogóle zmęczona!!

Gratulacje. A u lekarza w ogóle byłaś? Czy tak sobie tę chorobę wymyśliłaś? Przejdź się, zrób badania, to się przekonasz czy powinnaś się leczyć, czy nie. To że nie czułaś zmęczenia przy przyjemności to nie jest żaden dowód na nic.. Ludzie ze złamaniami chodzą nie wiedząc, że maja coś złamane, myślą, że to tylko stłuczenie. A zaniechanie szybkiego leczenia przy ciężkiej chorobie może być katastrofalne w skutkach.
                  • dobrakobieta3 Re: wesele a choroba 01.05.14, 19:02
                    Nie masz białaczki. Po prostu jesteś mało inteligentna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka