Dodaj do ulubionych

Chce przytyć !!!

IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 24.08.04, 20:14
Jestem szczupłą osobą i chciała bym przytyć nie psując sobie żołądka
ciężkostrawnymi potrawami...Stres powoduje u mnie spadek wagi ciała,a w
ostatnim czasie mam go nie mało.Co mam jeść,żeby nabrać trochę ciała!!!
Obserwuj wątek
    • artur737 Re: Chce przytyć !!! 24.08.04, 22:15
      Gość portalu: Jola napisał(a):

> Jestem szczupłą osobą i chciała bym przytyć nie psując sobie żołądka
      > ciężkostrawnymi potrawami...Stres powoduje u mnie spadek wagi ciała,a w
      > ostatnim czasie mam go nie mało.Co mam jeść,żeby nabrać trochę ciała!!!

Zacznij cwiczyc na silowni i wtedy bedziesz miala kontrole nad tym co ci rosnie i w ktorym miejscu; a przede wszystkim zaczniesz gromadzic miesnie a tluszcz.
      Miesnie przyrastaja kiedy sie cwiczy pod obciazeniem - czyli np aerobik lub jazda na rowerze (choc sa rowniez godne zalecenia) miesni ci za duzo nie naprodukuja.
      • Gość: Jola Re: Chce przytyć !!! IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 24.08.04, 22:33
        Dzięki ale to zajmuje dużo czasu...chodziło mi o to co jeść żeby być grubszą...?
        • artur737 Re: Chce przytyć !!! 25.08.04, 02:42
          Gość portalu: Jola napisał(a):

> Dzięki ale to zajmuje dużo czasu...chodziło mi o to co jeść żeby być grubszą...
          > ?
          Smalec i kluski
          • Gość: Jola Re: Chce przytyć !!! IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 25.08.04, 19:57
            chtba nie umiesz czytać....-nie psując przy tym żołądka...-
            • Gość: Artur Re: Chce przytyć !!! IP: *.ss.shawcable.net 25.08.04, 21:26
              LOL
      • Gość: starlette Re: Chce przytyć !!! IP: *.acn.waw.pl 26.08.04, 21:14
        Racja, tylko ten typ czesto ma tak ze bardzo trudno buduje mięśnie, mimo
        ćwiczeń. Powinien być dośc duży ciężar, mała ilość powtórzeń. Poza tym dużo
        białka i nieco kalori najlepiej z orzechów, owoców suszonych. Oczywiście
        najszybciej przytyjesz pałaszując ciasta, deserki, lody, ale to zamieni się w
        tłuszczyk. Moim zdaniem nie zaszkodzi, na pewno przy tak szybkiej przemianie
        materii nie utyjesz bardzo mimo jedzenia wysokokalorycznych posiłków.
    • Gość: Milka Re: Chce przytyć !!! IP: *.dip.t-dialin.net 26.08.04, 01:12
      Jest lek o nazwie PERITOL w tabl. i w syropie powoduje zwiekszenie masy ciala w
      czasie stosowania. Porozmawiaj ze swoim lekarzem
      • Gość: bisia Re: Chce przytyć !!! IP: *.szary.rawo.com.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 13:21
        mam podobny problem próbowałam jeść namiętnie lody teraz spróbóję przepisu
        znajomej-kogiel mogiel ido tego wlać mleko gorące podobno pomaga-ycze tobie i
        sobue wytrwałści
        • Gość: NNikaa Re: Chce przytyć !!! IP: *.telpol.net.pl 26.08.04, 20:25
          Dzięki..muszę tego wypróbować... :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka