Dodaj do ulubionych

Bol brzucha - problem z diagnoza

07.07.15, 16:09
Witam,
Od 4 miesiecy zle sie czuje, bole zoladka, znaczne oslabienie, brak energii, bol plecow, czuje sie polprzytomna szczegolnie podczas chodzenia. Uczucie nierealnosci. Nie moge pracowac ani nic robic, od rana budza mnie bole brzucha i jelit, zaraz po wstaniu mam straszne nudnosci ale nie wymiotuje. Nudnosci czasem tez mam w dzien i nasilaja sie podczas chodzenia/zmiany pozycji. Czuje parcie na mocz. Nie mam tez biegunki. Bol czesto lokalizuje sie po lewej stronie pod/na zebrach i z przodu i na plecach. Bol w okolicy ledzwiowej plecow oraz opasajacy bol wokol zeber.
Robilam wszystkie badania krwi/morfologie, badania krwi na tarczyce i anemie, badanie moczu, enzymy trzustki, proby watrobowe etc, USG brzucha, gastroskopie i nawet tomografie komputerowa jamy brzusznej i miednicy z kontrastem. Z powyzszych badan nic nie wyszlo. Robilam tez rezonans kregoslupa czesci srodkowej i wyszla wypuklina dysku na wysokosci T10.
Lekarze nie wiedza co mi jest a ja stopniowo czuje sie coraz gorzej. Utrata apetytu i wagi, bol kregoslupa i brzucha, nudnosci oraz uczucie polprzyomnosci nie daja mi normalnie funkcjonowac.
Obserwuj wątek
    • ania.rene Re: Bol brzucha - problem z diagnoza 09.07.15, 15:24
      a na pasożyty się badalas?
    • go-jab Re: Bol brzucha - problem z diagnoza 10.07.15, 05:02
      Celiakia?
    • kafiorla222 Re: Bol brzucha - problem z diagnoza 20.07.15, 07:17
      moze zmien lekarzy? Zglos sie do euro-kliniki www.euro-klinika.pl/ tam zbadaja sie kompleksowo bo maja roznych specjalistwo i dobry sprzet do badan. Moze wlasnie potrzeba 'swiezego' spojrzenia na twoj przypadek?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka