Dodaj do ulubionych

Dobra apteka internetowa

24.07.15, 12:20
Czy ktoś miał do czynienia z jedna z tych aptek internetowych: Apteka Melissa, Cefarm24, Apteka Gemini? Chce sobie zakupic krem, który jest dostepny tylko w tych aptekach, a nigdy z nich nic nie zamawiałam. Do tej pory zamawiałam z e-lek i byłam bardzo zadowolona, wszystko sprawnie, szybko, a jak jest z tymi powyżej (dostepność, czas realizacji)?
Obserwuj wątek
    • jaga_22 Re: Dobra apteka internetowa 01.08.15, 16:26
      Czasem kupuję w Gemini,ale dostawa około tygodnia.
      • anmar123 Re: Dobra apteka internetowa 01.08.15, 18:45
        www.doz.pl/apteka/
        Korzystam z usług tej apteki od kilku lat. Nawet leki na receptę. Zamawiam wieczorem i przed południem następnego dnia mam informacje sms-em i mailem że leki już są do odbioru w wybranej aptece.
    • allexandretta86 [...] 02.02.16, 10:29
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • koziorozka spam reklamowy 02.02.16, 13:07
        allexandretta86 napisała:
        > Ja niedawno przerzuciłam się na .... i jestem mega zadowolona. Mają fajne pr
        > omocje i bardzo szybko realizują zamówienia.

A dawno przerzuciłaś się na reklamowanie?
        Bo tego nicka wczoraj zarejestrowałaś, żeby tylko aptekę .... polecać na różnych forach.
    • amityr Re: Dobra apteka internetowa 02.02.16, 21:12
      Na stałe korzystam z tej apteki internetowej nietypowej , bo płacę i odbieram w innej aptece.
      bezrecepty.doz.pl/
      Niezależnie korzystam z wszelkich innych aptek i sklepów które maja niskie ceny sprzedaży i dostawy. Ostatnio np zamawiałem magnez z B6 . Wszędzie po 20zł a ja dostałem po 10 i od 30 zł darmowa dostawa z odbiorem na poczcie..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka