Gość: ewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 19:05 Czy możecie mi poradzić jaki jest dobry ginekolog-endokrynolog, dermatolog i internista w Luxmed w Warszawie. Właśnie dostałam abonament firmowy i muszę się zapisać. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: goja Re: LUXMED IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.04, 19:34 Ja chyba niewiele pomoge bo ogolnie mam jak najgorsze zdanie o Luxmedzie. Moje dotychczasowe wrazenia to totalne nieprzejmowanie klopotami pacjentow. Robia tylko to o co pytasz przepisuja jakies lekarstwa ale juz ich nie interesuje czy to co przepisali zadzialalo. I strasznie trudno sie umowic na wizyte bo terminy sa odlegle albo w godzinach pracy. Wkurzajace jest to ze sa dodatkow platni poza Funduszem Zdrowia. Takie wrazenia sa oczywiscie wtedy gdy idziesz w ramach abonamentu dla pacjetow, ktorzy placa za wizyty sa chyba ok. Ja trafilam tylko na jedna dobra ginekolozke ale zachorowala i chyba juz nie pracuje bo nie ma jej na liscie konsultacji Odpowiedz Link Zgłoś