29.07.16, 15:09
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • koziorozka Re: Sposoby na Wyleczenie Chrapania i Bezdechu Se 29.07.16, 15:14
      arturro999 napisał(a):
      Chcesz wiedzieć [tu był link] co zrobić żeby nie chrapać za darmo wystarczy że spelnisz te rzeczy które cię od tego oddalają :
      - Zmieniaj pozycję podczas snu
      - śpij na boku
      - Schudnij
      - Dobrze się odrzywiaj zdrowo
      - Oczyszczaj drogi oddechowe sposobów jest wiele w internecie
      - Śpiewaj to poprawia nie tylko głos
      - Zmień Poduszkę na małą
      - Śpij regularnie
      - Rzuć palenie
      - Nie pij alkoholu

W linku reklama leku była. A "za darmo" to on nie jest, więc na pewno przez pomyłkę tu się znalazł ;)
      • arturro999 Re: Sposoby na Wyleczenie Chrapania i Bezdechu Se 29.07.16, 16:13
        Porada darmowa jest poniżej a link pozycjonował ale jak tak to sobie sam szukaj informacji jak ci link w tekście przeszkadza ;(
      • wandaweszko [...] 18.01.17, 19:39
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • koziorozka Re: Sposoby na Wyleczenie Chrapania i Bezdechu Se 18.01.17, 20:27
          wandaweszko napisał(a):
          > Mój mąż strasznie chrapał, nie mogłam spać budziłam go i wyzywałam, on w efekcie był na mnie zły i się w nocy kłóciliśmy zamiast spać. Moja koleżanka poleciła mi te tabletki [ tu był link] stosował zaledwie 2 dni i przestał chrapać. Teraz mój mąż jest wypoczęty jak i ja.
          Nie ignorujcie chrapania moze się skonczyć źle dla waszych mężów czego skutkiem jest nie dotlenienie.

Zgadzam się, nie ignoruję chrapania. Nie ignoruję też, jak ktoś wstawia linki z reklamą ;)
          • margolcia_63 Re: Sposoby na Wyleczenie Chrapania i Bezdechu Se 18.01.17, 21:40
            A nie ma kwiatu paproci na chrapanie?
            I skąd te przekonanie, że chrapią tylko mężowie?
            Żony i kochanki też chrapią. Kobiety nawet bąki puszczają, i nawet się pocą! O! zgrozo!
            Koty i kocice, psy i psice też chrapią, nawet psują powietrze. O gwałtu! Rety!
            Trzeba na OIOM.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka