Dodaj do ulubionych

Drewniaki lekarz zaproponował czy tak ma być

19.08.16, 13:28
Kupiłem drewniaki za namową lekarza - zupełnie mie moj klimat ale kupiłem mus to mus znalezienie fajnych graniczyło z cudem ale zanlazłem za granicami i dotarły . Wiec przymierzam idealne super wygodne to mówie ide do miasta kilka spraw miałem załatwic i okazuje sie one sa wygodne jak sie w nich nie chodzi - problemy zaczeły sie juz na schodach ale pokonałem je wolno i ide na przystanek troche koślawo ale jakos to opanowałem po trasie okazało sie ze chodniki kryją wiele pułapek zdazyłem obic kostki ale jestem juz w autobusie . dojechałem i po godzinie chodzenia odczuwam ze juz nie dam rady moje nogi zupełnie nie współpracują z drewniakami zaczynaja mnie bolec łydki i stopy i juz nie kontroluje stukania. Pytanie bo chyba ich nie lubie czy to sie zmieni czy takie meki towarzyszą w ciągłym użytkowaniu drewniaów ???
Obserwuj wątek
    • koziorozka Re: Drewniaki 19.08.16, 13:40
      Na co te drewniaki mają pomóc?
      Kupowanie butów bez mierzenia (przez internet) - zwłaszcza w celach med. rehab. - jest wyrzucaniem pieniędzy.

Do chodzenia trzeba się przyzwyczaić. Jak dobierzesz dobrze dopasowane (wyprofilowane) do t w o j e j stopy to zacznij od chodzenia po domu, potem na krótkiej trasie do sklepu.
      W źle dobranych krzywdę sobie możesz zrobić.
    • annz-shop Re: Drewniaki lekarz zaproponował czy tak ma być 19.08.16, 14:08
      Na wzmocnienie mięśni i profilaktyka. Drewniaki dopasowane idealnie . Teraz to fakt dystans domowy narazie sie nie wybieram w dalsze trasy w pozornie wygodnych butach
      • koziorozka Re: Drewniaki lekarz zaproponował czy tak ma być 19.08.16, 18:53
        annz-shop napisał(a):
        > Na wzmocnienie mięśni i profilaktyka

Jakich mięśni? Jak łydki, to zwykłe ćwiczenie będzie skuteczniejsze.
        Profilaktyka czego?
    • aduerin Re: Drewniaki lekarz zaproponował czy tak ma być 19.08.16, 15:54
      Jestes sp9tcu czy jego rodziną? Ten sam styl narracji

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka