gleuq
07.12.16, 00:05
Witam!
Zwracam się z prośbą o opisanie mniej więcej moich wyników krwi. Martwię się, ze to początki czegoś poważnego. Miałem wcześniej helicobacter, podobno już przeleczony (jakieś 3tyg od ostatniego antybiotyku minęły). Mam czasami uczucie jakbym mógł wziąć mniej powietrza (lekkie uczucie gniecenia klatki) oraz dziwne kaszlniecia, które nagle się pojawiają i po chwili znikają (po tym mogę normalnie oddychać) Mam również od czasu do czasu takie fale bólu i gorąca rozchodzace się po całym ciele z okolic serca a wlasciwie okolice między sercem a barkiem. Miałem robione echo serca, ekg 4 razy, usg, rtg klatki piersiowej oraz rezonans magnetyczny całego kręgosłupa (szyjny, piersiowa, ledzwiowy). Wszystko w porządku, lekkie nieprawidłowości kręgosłupa ale tego akurat się spodziewałem. Kardiolog wykluczył cokolwiek związanego z sercem. Psycholog stwierdził zaburzenia lękowe lecz po kilku sesjach jest zdecydowanie lepiej. Aktualnie biorę controloc (jedna tabletka rano) oraz duspatalin retard (jedna rano, jedna na noc).
Byłbym wdzięczny o udzielenie mi jakichkolwiek wskazówek bądź opisania wyników (czy te odchylenia A poważne czy może związane z tym, ze biorę ciągi leki itp). Z góry bardzo dziękuję za przeczytanie moich wypocin.
Wyniki krwi:
zapodaj.net/5bf74f2eda3e9.jpg.html