Dodaj do ulubionych

DRETWIENIE PRAWEJ CZ.TWARZY

IP: 62.233.157.* 12.10.04, 14:38
Drętwieje mi prawa część twarzy, odczuwam to tak jakbym miała znieczulenie
miejscowe, prawy policzek wydaje mi sie jakby zamrożony.
robiono mi zastrzyki z Wit. B12, Naklofenu i Cocarboksylazy, razem 15
zastrzyków, niestety nadal mam drętwienia. co robić, czy ktoś już miał takie
odczucia???
Obserwuj wątek
    • Gość: k2 Re: DRETWIENIE PRAWEJ CZ.TWARZY IP: 217.96.12.* 12.10.04, 21:28
      przydałaby sie jeszcze galwanizacja przepływowa ,masaz i ćwiczenia
      • ajrat1 Re: DRETWIENIE PRAWEJ CZ.TWARZY 13.10.04, 08:23
        mam podobny problem z lewa stroną twarzy , aż opada mi kącik ust, podobną są
        jakies ćwiczenia, ale niestety nie wiem jakie
        • Gość: Teresa Re: DRETWIENIE PRAWEJ CZ.TWARZY IP: *.net-serwis.pl 13.10.04, 12:48
          masz jakies problemy trawienne, zwlaszcza z zoladkiem?
          • Gość: pietrzak5 Re: DRETWIENIE PRAWEJ CZ.TWARZY IP: 62.233.157.* 13.10.04, 14:11
            żołądek chyba jest ok , przynajmniej nic mnie nie boli
    • Gość: Q Re: DRETWIENIE PRAWEJ CZ.TWARZY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 08:28
      Jeśli nie jest to problem neurologiczny to brak Ci odpowiednich
      mikroelementów ... choć bardziej skłona jestem powiedzieć - ma to podłoże
      psychiczne.
      Miałam coś takiego - nikt nie wiedział co to jest mimo wykonanych badań ...
      przeszło same.
      • Gość: asia Re: DRETWIENIE PRAWEJ CZ.TWARZY IP: *.autocom.pl 13.10.04, 12:28
        a nie zgrzytasz czasem zębami? nie boli cie staw żuchowowy? a moze jak
        naciskasz na staw to idzie jakby prąc albo czujesz nerwobol?
    • Gość: Teresa Re: DRETWIENIE PRAWEJ CZ.TWARZY IP: *.net-serwis.pl 13.10.04, 12:47
      trzustke masz w porzadku?, duzo jesz slodyczy/cukru?
      • Gość: Piotr Re: DRETWIENIE PRAWEJ CZ.TWARZY IP: *.spsk1.pl / *.amg.gda.pl 13.10.04, 13:47
        Tyle porad, to ja dorzucę jeszcze jedną:
        może warto się dobadać i zrobić tomografię głowy?

Pozdrawiam
      • Gość: pietrzak5 Re: DRETWIENIE PRAWEJ CZ.TWARZY IP: 62.233.157.* 13.10.04, 14:10
        wcale nie słodzę, słodycze - może dwa cukierki na tydzień, generalnie ze
        słodyczy to wole kiełbasę:)
        • Gość: Teresa Re: DRETWIENIE PRAWEJ CZ.TWARZY IP: *.net-serwis.pl 13.10.04, 14:58
          pytanie bylo ogolniejsze, co np. z ciastami/slodkimi wypiekami, cola i tym
          podobnymi napojami, sokami owocowymi - wszystko to zawiera nieprawdopodobne
          ilosci cukru
          ale ok, moze ten trop z trzustka, czy ogolniej z trawieniem nie jest dobry
        • Gość: k2 Re: DRETWIENIE PRAWEJ CZ.TWARZY IP: 217.96.12.* 14.10.04, 00:08
          Jesli to zapalenie nerwu twarzowego to szybko idz do neurologa ja dostałem
          galwanizacje ,masaż i zestaw ćwiczeń żeby rozruszyć nowe nerwy powieki,ust i
          języka .
    • to-ja-007 Re: DRETWIENIE PRAWEJ CZ.TWARZY 13.10.04, 16:39
      A nie jest to jakies zapalenie nerwu?
      Miales rtg + tomografie?
      Napisz cos wiecej bo domyslam sie ze miales jakies badania, w koncu nie powinno
      sie robic 15 zastrzykow bez diagnostyki.

• Gość: pietrzak5 Re: DRETWIENIE PRAWEJ CZ.TWARZY IP: 62.233.157.* 14.10.04, 08:08
        badań żadnych, tylko morfologia , która jest ok
        polecono mi tylko wziąć coś przeciwbólowego, choć wcale mnie to nie boli
    • Gość: wilu Re: DRETWIENIE PRAWEJ CZ.TWARZY IP: 80.108.43.* 14.10.04, 08:44
      dretwiala mi warz. poszedlem na przesiwetlenie. okazalo sie ze mam zapalenie
      zatok. w prawwej zatoce czolowie mialem cyste (mala narosl) trzeba bylo ueunac
      ja operacyjnie
    • to-ja-007 Re: DRETWIENIE PRAWEJ CZ.TWARZY 14.10.04, 11:48
      Ja mam to samo co wilu. Dlatego wspomnialam wczesniej o tym rtg.
      U mnie nazywaja toto polipem - urosl sobie tak ze wypelnil cale zatoki szczekowe
      i powoduje rozne dolegliwosci - czasami bol zebow, czasami ucha, wczesniej
      mialam zapalenie skory nad polipem, opuchlizne policzka i zapalenie spojowek
      wlasnie z tej jednej strony - czyli mozna miec b.rozne objawy.
      Dzisiaj mialam robiony rezonans magn. glowy zeby sprawdzic dokladniej tego polipa.
      Dziwie sie ze Ci robili 15 zastrzykow bez zadnych badan. Np. wit. B 12 moze byc
      z tego co wiem stosowana po wykluczeniu nowotworu, w przeciwnym razie moze
      przyniesc wiecej szkod niz korzysci ...

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka