kaczka.123 06.11.23, 15:26 W cytologia wyszła mi candida lekarz przepisał arilin Rapid i fluomizin w ulotce przeczytałam że to są leki na bakterie czy one działają też na grzyby???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koziorozka Re: Proszę o poradę 06.11.23, 15:58 kaczka.123 napisała: > W cytologia wyszła mi candida lekarz przepisał arilin Rapid i fluomizin w ulot > ce przeczytałam że to są leki na bakterie czy one działają też na grzyby???? --------------------- Nie działają. Clotrimazolum kupisz bez recepty Natamycyna tylko na receptę Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka grzybica pochwy 06.11.23, 16:04 Substancja czynna klotrimazol jest też w innych produktach leczniczych na grzybicę, np. Canesten, Clotidal, Pirolam Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka.123 Re: grzybica pochwy 06.11.23, 16:25 koziorozka napisała: > Substancja czynna klotrimazol jest też w innych produktach leczniczych na grzyb > icę, np. Canesten, Clotidal, Pirolam Dzięki , właśnie te bez recepty nie działają na mnie już ,czyli faszerowalam się tym bez potrzeby Odpowiedz Link Zgłoś