Dodaj do ulubionych

SPECYFIK ALOESOWY FIPS DO OCZU

18.11.04, 22:58
Poszukuję specyfiku aloesowego FIPS - do oczu. Czy ktoś mi może
pomóc...mufka1@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: up Re: SPECYFIK ALOESOWY FIPS DO OCZU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 16:29
      • Gość: Aga Re: SPECYFIK ALOESOWY FIPS DO OCZU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 18:20
        Witam.Czy możesz mi opowiedziec - pytam przez ciekawość jaki maja działanie te
        krople a nóż mnie by pomogły??Prosze o odpowiedż
        • Gość: mufka1 Re: SPECYFIK ALOESOWY FIPS DO OCZU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 00:58
          Szukam tego specyfiku dla babci, na kataraktę-zaćmę...
    • Gość: up Re: SPECYFIK ALOESOWY FIPS DO OCZU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 23:48
      jeszcze raz podnoszę
      • Gość: mufka1 Re: SPECYFIK ALOESOWY FIPS DO OCZU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 00:56
        ale co podnosisz? nie łapię, sorki...
        • Gość: Aga Re: SPECYFIK ALOESOWY FIPS -do mufki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 12:21
          Już wiem o co chodzi.Ten lek nazywa się FIBS a nie FIPS.TO jest spoecyfik w
          postaci ampułek domięsniowych.Stosowany również w okulistyce ale on nie leczy
          zaćmy lecz wzmaga mechanizmy obronne ustroju.Stosuje sie go również w
          dermatologii i okulistyce.Przeciwskazaniem do stosowania są nowotwory złośliwe i
          stany pozawałowe,zaburzenia układu krążenia ,grużlica.Jeśli masz problem ze
          zdobyciem tego leku równie dobrze można zastosować Biostyminę lek o podobnym
          działaniu tez w zastrzykach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka