mufka1 18.11.04, 22:58 Poszukuję specyfiku aloesowego FIPS - do oczu. Czy ktoś mi może pomóc...mufka1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: up Re: SPECYFIK ALOESOWY FIPS DO OCZU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 16:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: SPECYFIK ALOESOWY FIPS DO OCZU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 18:20 Witam.Czy możesz mi opowiedziec - pytam przez ciekawość jaki maja działanie te krople a nóż mnie by pomogły??Prosze o odpowiedż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mufka1 Re: SPECYFIK ALOESOWY FIPS DO OCZU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 00:58 Szukam tego specyfiku dla babci, na kataraktę-zaćmę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: SPECYFIK ALOESOWY FIPS DO OCZU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 23:48 jeszcze raz podnoszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mufka1 Re: SPECYFIK ALOESOWY FIPS DO OCZU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 00:56 ale co podnosisz? nie łapię, sorki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: SPECYFIK ALOESOWY FIPS -do mufki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 12:21 Już wiem o co chodzi.Ten lek nazywa się FIBS a nie FIPS.TO jest spoecyfik w postaci ampułek domięsniowych.Stosowany również w okulistyce ale on nie leczy zaćmy lecz wzmaga mechanizmy obronne ustroju.Stosuje sie go również w dermatologii i okulistyce.Przeciwskazaniem do stosowania są nowotwory złośliwe i stany pozawałowe,zaburzenia układu krążenia ,grużlica.Jeśli masz problem ze zdobyciem tego leku równie dobrze można zastosować Biostyminę lek o podobnym działaniu tez w zastrzykach. Odpowiedz Link Zgłoś