Gość: palaczka IP: 213.17.199.* 28.11.04, 13:28 rzuciłaś/eś palenie tytoniu...jakie kroki zostały podjęte. Palę około 20 papierosów dziennie i NAPRAWDE CHCE RZUCIC PALENIE...pomocy!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: jak RZUCIC palenie IP: *.polcard.com.pl / *.polcard.com.pl 28.11.04, 14:20 polecam Zyban w połączeniu z nicorette lub nicotinelem mi się jak na razie udało 7 tydz bez fajka , bez wspomagania 2 dni to był już max , organizm juz tylko wołał :nikotyny !!! Odpowiedz Link Zgłoś
szept_ciszy Re: jak RZUCIC palenie 28.11.04, 14:27 mnie rzucenie palenia nie sprawiło kłopotu, poprostu trzeba uwierzyć w to że mozesz to zrobić. Mnie się udało, jak narazie nie pale już tydzień :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja też Re: jak RZUCIC palenie IP: *.autocom.pl 28.11.04, 15:56 ja też chcę!! ostatnio nie paliłam 2 tygodnie i zapaliłam. a plastry są total drogie. mój ojciec palił przez 30 lat, ostatnie iles lat to jakis 40 fajek na dzien i rzucił, z dnia na dzien i juz pół roku bez palenia. normalnie, jest wzorem, a ja kopcę jak głupia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalmanka Re: jak RZUCIC palenie IP: *.arcor-ip.net 28.11.04, 16:34 Boze tylko nie CYBAN - dlaczego? Zapytaj zaufanego i przejaznego Twojemu zdrowiu lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: jak RZUCIC palenie 28.11.04, 17:36 www.allencarrseasyway.com/ Polecam ta ksiazke;kilka kolezanek przestalo palic po jej przeczytaniu.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zpereszczako ja nie pale juz 5 miesiecy:-) 28.11.04, 18:32 A APLILEM PACZKE DZIENNIE A ZROBILEM TO TAK: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palaczka Re: ja nie pale juz 5 miesiecy:-) IP: 213.17.199.* 30.11.04, 08:37 ....no jak.... Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: ja nie pale juz 5 miesiecy:-) 30.11.04, 09:20 Nie wiedzac o twoim topiku zamiescilam topik sciagniety z forum o2.pl Sama nigdy nie palilam, dymu z papierosow nie znosze i dlatego probuje kazdemu palaczowi (i sobie?) pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed LINK o rzucaniu palenia 30.11.04, 09:22 forum.o2.pl/temat.php?id_p=452215&id_f=50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: jak RZUCIC palenie IP: 217.113.224.* 30.11.04, 12:32 Cześć - ja też paliłam 20 papierochów i pewnego dnia jak mąż przyszedł od l;ekarza i ten go zjechał za palenie papierosów/ma chore serce/ postanowiliśmy rzucić i na razie udało sie ja jego wspieram a on mnie.Nie palimy 2 m-ce jak dalej bedzie nie wiem ale da się wytrzymać/mąż palił nawet w nocy/ wsZystko się da tylko trzeba mocno chcieć.Myślałam że będzie gorzej ale jest ok.Jak się b. chce to się uda - napewno. Pozdrawiam i życzę powodzenia - dzień bez śmierdzącego papierosa jest piękny i kolorowy. Papatki - cześć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika przez okno IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.11.04, 12:42 Przysiegam, widzialam na wlasne oczy, jak czlowiek jest zdecydowany naprawde. Mama i Tata kolezanki przy mnie powiedzieli dosc (z roznych powodow, w tym zdrowotnych)wzieli zapalniczki i paczki papierosow i wyrzucili z 8 pietra. Mama nie pali do dzis a bylo to gdzies z 15 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
contento Re: przez okno 30.11.04, 13:55 Nie wiem czy ktos czytal odtajnione dokumenty firm tytoniowych , jesli tak to będzie wiedział dlaczego bez porównania łatwiej było żucić palenie osobom które paliły do około 1993 wtedy jescze były na rynku papierosy troszku inne od dziś produkowanych w 100 % ,tak samo jest wyjaśnione dlaczego w czasach głebokiego komunizmu ilość zachorowań na raka wsród palaczy w krajach wschodnich była 3 razy mniejsza niż na zachodzie ( i to nie wiem czy wiecie dlaczego papierosy w tej chwili są pakowane w folie aluminiową papier spacjalnie lakierowany i folię szczelnie tak by sie nie dostało powietrze - napewno nie dla estetyki ;-) La lingua Italiana e facile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: epi Rzuć palenie - ale jak? IP: *.acn.waw.pl 30.11.04, 15:00 Nie palę od października ubiegłego roku. Paliłam 1,5 paczki do 2 dziennie. Rzucałam wielokrotnie (igły, adwentyści, guma Nikorett) - nieskutecznie Rzuciłam "na plastrach". Skutecznie. Było drogo :(. Było warto :)) To nie jest reklama;) Pozdrawiam epi Odpowiedz Link Zgłoś