Dodaj do ulubionych

jak RZUCIC palenie

IP: 213.17.199.* 28.11.04, 13:28
rzuciłaś/eś palenie tytoniu...jakie kroki zostały podjęte. Palę około 20
papierosów dziennie i NAPRAWDE CHCE RZUCIC PALENIE...pomocy!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: jak RZUCIC palenie IP: *.polcard.com.pl / *.polcard.com.pl 28.11.04, 14:20
      polecam Zyban w połączeniu z nicorette lub nicotinelem mi się jak na razie
      udało 7 tydz bez fajka , bez wspomagania 2 dni to był już max , organizm juz
      tylko wołał :nikotyny !!!
    • szept_ciszy Re: jak RZUCIC palenie 28.11.04, 14:27
      mnie rzucenie palenia nie sprawiło kłopotu, poprostu trzeba uwierzyć w to że
      mozesz to zrobić. Mnie się udało, jak narazie nie pale już tydzień :)
    • Gość: ja też Re: jak RZUCIC palenie IP: *.autocom.pl 28.11.04, 15:56
      ja też chcę!! ostatnio nie paliłam 2 tygodnie i zapaliłam. a plastry są total
      drogie.
      mój ojciec palił przez 30 lat, ostatnie iles lat to jakis 40 fajek na dzien i
      rzucił, z dnia na dzien i juz pół roku bez palenia. normalnie, jest wzorem, a
      ja kopcę jak głupia.
      • Gość: kalmanka Re: jak RZUCIC palenie IP: *.arcor-ip.net 28.11.04, 16:34
        Boze tylko nie CYBAN - dlaczego? Zapytaj zaufanego i przejaznego Twojemu
        zdrowiu lekarza.
        • aka10 Re: jak RZUCIC palenie 28.11.04, 17:36
          www.allencarrseasyway.com/ Polecam ta ksiazke;kilka kolezanek przestalo
          palic po jej przeczytaniu.Pozdrawiam.
    • zpereszczako ja nie pale juz 5 miesiecy:-) 28.11.04, 18:32
      A APLILEM PACZKE DZIENNIE
      A ZROBILEM TO TAK:
      • Gość: palaczka Re: ja nie pale juz 5 miesiecy:-) IP: 213.17.199.* 30.11.04, 08:37
        ....no jak....
        • pia.ed Re: ja nie pale juz 5 miesiecy:-) 30.11.04, 09:20
          Nie wiedzac o twoim topiku zamiescilam topik sciagniety z forum o2.pl
          Sama nigdy nie palilam, dymu z papierosow nie znosze i dlatego probuje kazdemu
          palaczowi (i sobie?) pomoc.
          • pia.ed LINK o rzucaniu palenia 30.11.04, 09:22
            forum.o2.pl/temat.php?id_p=452215&id_f=50
    • Gość: anka Re: jak RZUCIC palenie IP: 217.113.224.* 30.11.04, 12:32
      Cześć - ja też paliłam 20 papierochów i pewnego dnia jak mąż przyszedł od
      l;ekarza i ten go zjechał za palenie papierosów/ma chore serce/ postanowiliśmy
      rzucić i na razie udało sie ja jego wspieram a on mnie.Nie palimy 2 m-ce jak
      dalej bedzie nie wiem ale da się wytrzymać/mąż palił nawet w nocy/ wsZystko się
      da tylko trzeba mocno chcieć.Myślałam że będzie gorzej ale jest ok.Jak się b.
      chce to się uda - napewno. Pozdrawiam i życzę powodzenia - dzień bez
      śmierdzącego papierosa jest piękny i kolorowy. Papatki - cześć
    • Gość: monika przez okno IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.11.04, 12:42
      Przysiegam, widzialam na wlasne oczy, jak czlowiek jest zdecydowany naprawde.
      Mama i Tata kolezanki przy mnie powiedzieli dosc (z roznych powodow, w tym
      zdrowotnych)wzieli zapalniczki i paczki papierosow i wyrzucili z 8 pietra. Mama
      nie pali do dzis a bylo to gdzies z 15 lat temu.
      • contento Re: przez okno 30.11.04, 13:55
        Nie wiem czy ktos czytal odtajnione dokumenty firm tytoniowych , jesli tak to
        będzie wiedział dlaczego bez porównania łatwiej było żucić palenie osobom które
        paliły do około 1993 wtedy jescze były na rynku papierosy troszku inne od dziś
        produkowanych w 100 % ,tak samo jest wyjaśnione dlaczego w czasach głebokiego
        komunizmu ilość zachorowań na raka wsród palaczy w krajach wschodnich była 3
        razy mniejsza niż na zachodzie ( i to nie wiem czy wiecie dlaczego papierosy w
        tej chwili są pakowane w folie aluminiową papier spacjalnie lakierowany i folię
        szczelnie tak by sie nie dostało powietrze - napewno nie dla estetyki ;-)

La lingua Italiana e facile
        • Gość: epi Rzuć palenie - ale jak? IP: *.acn.waw.pl 30.11.04, 15:00
          Nie palę od października ubiegłego roku. Paliłam 1,5 paczki do 2 dziennie.
          Rzucałam wielokrotnie (igły, adwentyści, guma Nikorett) - nieskutecznie
          Rzuciłam "na plastrach". Skutecznie. Było drogo :(. Było warto :))
          To nie jest reklama;)
          Pozdrawiam
          epi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka